2024. Június 18. kedd
Semmi kétség, Ön is megtapasztalta már a horzsolások, sérülések, vágások, vízhólyagok miatti kellemetlenségeket, akár gyermekként akár felnőttként. Egy új cipő viselése, egy rózsametszés, kergetőzés az udvaron, biciklizés vagy vasárnapi ebédfőzés is tartogathat sérüléseket, melyeket gyorsan el kell látnunk.

Még kellemetlenebb, ha strandolás, fürdőzés előtt történik ilyesmi, mert vigyáznunk kell, hogy a sérülést lehetőleg ne érje víz! Ilyenkor fontos, hogy a sebek, horzsolások, karcolások megfelelően tudjanak levegőzni, a kórokozók, szennyeződés és a víz pedig ne jussanak a sérülések közelébe, nehogy további fertőzésnek tegyük ki a sebet. A 3M Nexcare™ vízálló sebtapaszai segítenek abban, hogy családja egyik tagja se maradjon ki semmiből egy sérülés miatt. A vízálló sebtapaszok gyémánt formájuknak köszönhetően kiválóan tapadnak. A különleges kiképzésű leheletvékony, légáteresztő felületük segítségével a bőr képes lélegezni, ám a filmfelület a folyadékot, szennyeződést, kórokozókat, izzadságot nem engedi átjutni. A speciális géz felület nem tapad a sebbe, így az eltávolításkor sem kell félni a sérülés esetleges újbóli felszakadásától. A különleges ragasztóanyagnak köszönhetően a Nexcare™ vízálló sebtapaszok pedig fájdalommentesen és nyom nélkül eltávolíthatók. Az áttetsző sebtapaszok szinte észrevétlenül segítenek Önnek és családjának.

Megnézem a a 3M Nexcare különleges sebtapaszait>>

Lány úszógumival

A gyermekek számára kialakított Nexcare™ Tattoo™ sebtapaszok víz-, izzadság- és szennyeződésállók. Gyémánt formájuknak köszönhetően kiválóan illeszkednek a bőrhöz így nem engedik a sebbe jutni a kórokozókat. Eltávolításuk fájdalommentes. Vidám felületük pedig igazán vagány kinézetet kölcsönöz. A Nexcare™ vízálló sebtapaszok kialakításuknak és rugalmas felületüknek köszönhetően még a problémás helyeken, mint a könyök, ujjak, sarok vagy a térd is biztosan megtapadnak. A vékony áttetsző filmfelület kényelmessé teszi a sebtapasz akár egész napos viselését is.

Tegyen meg mindent, hogy Ön vagy szerettei ne sérüljenek meg, ha azonban mégis megtörténne a baj, a Nexcare™ vízálló sebtapaszok segítségével meggyorsíthatja a gyógyulást és védheti az érzékeny felületet a víztől, szennyeződésektől és kórokozóktól.

Így a nyár minden élményét együtt élvezhetik.

Strandolás nexcare


2020. 05. 22.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés