2024. Május 21. kedd

A hét témája: Sérülések ellátása nyáron

Strandolás nexcare teaser

Semmi kétség, Ön is megtapasztalta már a horzsolások, sérülések, vágások, vízhólyagok miatti kellemetlenségeket, akár gyermekként akár felnőttként. Egy új cipő viselése, egy rózsametszés, kergetőzés az udvaron, biciklizés vagy vasárnapi ebédfőzés is tartogathat sérüléseket, melyeket gyorsan el kell látnunk.


BŐVEBBEN


Nexcare sebgyógyulás

A sebek gyógyulásának ideje és módja a kiterjedésüktől, mélységüktől függ. Könnyebb esetekben szinte nyom nélkül is gyógyulhatnak, de élethosszig látható sebhely, hegszövet is maradhat utánuk. A lehetőleg maradéktalan sebgyógyulást sok tényező befolyásolja, de ennek érdekében már az első sebellátástól kezdve sokat lehet tenni.


BŐVEBBEN


Nexcare boy biking

A kisebb baleseteket még a legóvatosabbakat sem kerülhetik el. Szerencsére egy horzsolás, kisebb égési seb, ficam vagy zúzódás nem feltétlenül jelent súlyos, orvosi ellátást igénylő sérülést, a megfelelő kezelés azonban mégis fontos.


BŐVEBBEN


nyaralás, utazás, gyógyszerek

Utazás, nyaralás alkalmával az útipoggyász összeállításakor ne felejtsünk el a váratlan eseményekre is felkészülni. Cikkünkben összefoglaljuk azokat a szereket, eszközöket, amelyeket célszerű magunkkal vinni a nyaralásra, akár a határokon belüli, akár külföld a cél.


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés