2024. Július 25. csütörtök

A hét témája: Az arctisztítás

Fillerina kettős arcáplási rutin
Új prémium dermokozmetikai termékcsalád érkezett Magyarországra. Az 50 országban elérhető, és közel 35 éves múltra visszatekintő Labo Suisse Lékai-Kiss Ramónát választotta hazai szépségnagykövetének, a színésznő-műsorvezető ráadásul globálisan is a márka első arca!
BŐVEBBEN


Bőrápolás

A bőr típusonként, életkoronként és évszakonként is eltérő gondoskodást igényel. A hűvösebb időjárásra történő felkészülés jegyében Peterman Krisztina szépség-terapeuta, kozmetikus a mélyhámlasztás jótékony hatásait ismertette.


BŐVEBBEN


Fillerina arctisztítás

Mindegy, hogy a szemünk alatti sötét karikákat vagy a ráncainkat szeretnénk eltüntetni, esetleg naptól kiszáradt bőrünket szeretnénk üdébbé varázsolni, ha a kezeléseket nem az alapoknál kezdjük, akkor az eredmény közel sem lesz tökéletes. Otthoni kezelések során sem szabad megfeledkezdnünk az alapos arctisztítás fontosságáról.


BŐVEBBEN


Bőrhámlasztás otthon

Egyre nagyobb számban jelennek meg a kozmetikai termékpiacon az otthoni használatra szánt hámlasztást, mélyhámlasztást ígérő készítmények. De hogyan használjuk ezeket a készítményeket, hogy elérjük a kívánt hatást? Vagy forduljunk inkább mindig szakemberhez?


BŐVEBBEN


Az aknék és pattanások okai

A pattanások, aknék rengeteg fiatal, sőt felnőtt életét megkeserítik. Az okok közt számos közismert és kevésbé ismert tényezőt lehet beazonosítani, amelyekről Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere beszélt.


BŐVEBBEN


arctisztítás, arcápolás

Ma már sem a szappan, sem a víz nem tartoznak az ideális arctisztítószerek közé. Helyettük tonikok, arclemosók és krémek közül válogathatunk, évszaktól, napszaktól és életkortól függően. Milyen anyagokat tartalmaznak és miként ápolják bőrünket ezek a termékek?


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés