2021. Május 06. csütörtök

A hét témája: Szemszárazság

Szem close up teaser

A szemészeti rendellenességek között az egyik leggyakoribb az ún. száraz szem szindróma (keratoconjunctivitis sicca). Maga a betegség nem csupán kellemetlen, de ha kezeletlen marad, akkor komoly károkat is okozhat a szemben.


BŐVEBBEN


Optaridin saját teaseres

Hasznos, betartható tanácsokat adunk a szemszárazság megelőzésére, és annak hatékony kezelésére. Az alábbi útmutató követésével általános egészségünkért is sokat teszünk!


BŐVEBBEN


Optaridin nő szem PC

Az információs társadalom egyik legfontosabb eszköze a számítógép. Munkaeszköz, játékszer, információforrás, szórakoztató központ. E nagyszerű eszköz intenzív és gyakori használatának azonban az egészségünkre nézve káros hatásai is lehetnek.


BŐVEBBEN


Sárgarépa optaridin teaser

Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, a külső információk fő forrása. Ennek ellenére nem vigyázunk eléggé rá, nemegyszer túlterheljük, nem figyelünk fel a kezdődő látásproblémák első jeleire.


BŐVEBBEN


Szem fiatal teaser

A szemszárazság régebben inkább az idősebbek kellemetlensége volt a könnytermelés zavara miatt, ma viszont egyre többen tapasztalhatják. Egy-egy nehéz nap végére égő, szúró érzés jelentkezik a szem körül, mintha homok ment volna bele, a szemfehérjéje kipirosodik. Hogyan enyhíthetjük, vagy előzhetjük meg ezt?


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés