2021. Május 06. csütörtök

Fókuszban: Plasztikai sebészet

injekciós ráncfeltöltés

Az arcon lévő ráncok eltüntetéséhez nem feltétlenül kell kés alá feküdni: sokféle olyan injekciós eljárás létezik, amelyekkel gyorsan, kis kellemetlenséggel és alacsony kockázattal is elérhető látványos eredmény.


BŐVEBBEN


szőrtelenítés, epiláció, depiláció
Melyik férfi legeltetné szívesen a szemét egy szőrös női lábon? Európában valószínűleg egy sem, így hát nem csoda, ha a nők többsége igyekszik megszabadulni a zavaró szőrszálaktól. Borotva, epilálókrémek, gyanta és lézer: a (d)epilálás hagyományos és modern eszközei.
BŐVEBBEN


mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás és az egyéb mellplasztikai műtétek ma már mindennaposnak számítanak. Az elmúlt 120 év alatt a kozmetikaipar és az orvostudomány számos megoldással kísérletezett – több-kevesebb sikerrel.


BŐVEBBEN


plasztikai műtétek
Miközben a média felkapottnak és keresettnek állítja be a plasztikai sebészeti beavatkozásokat, egy nemrég közzétett felmérésből az derül ki, hogy a ritkán végzett műtétek körül a valós piaci igényekhez képest túl nagy a felhajtás.
BŐVEBBEN


mellplasztika
Mivel a mell a nőiesség egyik legfontosabb külső jegye, nem meglepő, hogy a mellplasztika igen népszerű, hiszen a jól sikerült operáció után a páciens lelkileg is újjászületik.
BŐVEBBEN


ultrahangos zsírleszívás
Az ultrahang diagnosztikai lehetőségeit mindenki ismeri, de talán kevesen hallottak arról, hogy a magas frekvenciájú hanghullámokat a plasztikai sebészet is használja, például zsírleszívás során.
BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés