2021. Június 23. szerda
Bőrünk megújításához használjuk ki az éledő természet gyógyerejét: a friss levegő, egy frissítő séta, vagy kerti munka is segíti a bőr regenerálódását. A napfény, a mozgás, az oxigéndús levegő energiával tölti fel a szervezetet és bőrünket.

A tavaszi napozás, azért is fontos, hogy fokozatosan kialakulhasson saját fényvédelmünk. Akiknek sérült, vagy májfolt kialakulására hajlamos a bőre, kerülje a direkt fényhatást, s már ilyenkor is használjanak fizikai típusú, titándioxid tartalmú fényvédőket, mint például a Schüssler Nr.6-os natúr krém, mely enyhíti a pigmentációs zavarokat!

Májusban már nincs annyi energiára szükségünk, mint télen, így könnyebb ételekre vágyik a szervezetünk, ezért ideális időzítés egy tavaszi méregtelenítéshez is, amely megszabadít a téli hónapok alatt felhalmozódott salakanyagoktól. Ezt a szervezetünk önmagától is végzi, amelynek eredménye a tavaszi fáradtság, de ezt a folyamatot elősegíthetjük és felgyorsíthatjuk egy egészséges étrend betartásával.

pigmenetshez

A Nr.6-os Schüssler krémben található értékes ásványi só, a kalium sulfuricum a szervezet “nagytakarítását” szolgálja, általánosságban a méregtelenítési, és kiválasztási folyamatokat fokozza. A Schüssler natúr krém titanium-dioxidot is tartalmaz, ez a legismertebb fizikai fényszűrő, mely a bőr felszínén védőréteget képez, ezzel visszaverve a káros UV sugarakat, így a nyári bőrápolás tökéletes alapeszköze lehet. A www.schusslerkozmetikumok.hu weboldalon található Pigment Stop szett krém kombinációt Schüssler Nr.1-es bőrfeszesítő krémmel egészítettük ki, a minden napi bőrápoláshoz. Most ajándék környezetbarát, többször használható, bevásárlótáskát adunk ingyen minden Pigment Stop szett rendelés mellé. A Te bőröd felkészült a nyárra?

pigmenetsuj
Forrás: http://schusslerkozmetikumok.hu/
2016. 05. 09.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés