2021. Június 23. szerda
Nyáron nagy kedvenc a flip-flop papucs. Nem is gondolnánk, hogy ez a lábbeli mennyi ortopédiai problémát tud okozni! Mi azonban találtunk egy tökéletes megoldást a flip-flop papucs kedvelőnek, ami nem csak csini, hanem egyenesen egészséges!

Az ortopédusok, lábgyógyászok immár világszerte hadakoznak eme viselet ellen. A megoldás nem a divatos lábbeli mellőzése, hanem a papucs hibáinak a kiküszöbölése. Ez tettük mi is a PodiFlop papucsokkal! Több év kutatómunkája után sikerült létrehoznunk az egészséges flip-flop papucsot.

 

Megnézem a Podiflop papucsok választékát >>

Mik a hagyományos flip-flop hátrányai és mik ezzel szemben a PodiFlop előnyei?

1. Probléma: az egyszerű, hagyományos flip-flop nem méretre készül. Nincs méretvétel.

Megoldás: a PodiFlop egyedi méretvétel alapján készül.

2. Probléma: nem jó helyen csatlakozik a lábujjköz a talphoz, ezért a láb sokszor ferdén áll a talpon, ami a lábujjak kapaszkodó, karomszerű állását eredményezi.

Megoldás: A lábujjközi nyílást az egyedi felvétel során pontosan el tudjuk helyezni.

3. Probléma: A papucs talpa általában túl vékony, meghajlik, és ez nagyon megterheli a talp és a láb szerkezetét. A lapos, hajlékony talp túlfeszíti a hosszú talpi szalagot és az Achilles -inat. A túl lapos talp túlterheli a sarkot, ami sarokcsont-gyulladást okozhat.

Megoldás: PodiFlopnál az emelt sarok egyrészt korrigálja a láb rendellenes dőlését, másrészt kíméli a sarkot. PodiFlop talpa rendelkezik mindazokkal a járásjavító, korrekciós elemekkel, mint a hagyományos Podiart talpbetét.

4. Probléma: A talpi emelések hiánya miatt a láb csúszkál a talpon ezzel lassítja és balesetveszélyessé teszi a járást.

Megoldás: a PodiFlopban a lábemelő modulok stabilitást adnak a talpnak, nem engedik a láb csúszkálását.

Megnézem a Podiflop papucsok választékát >>

A PodiFlop, a tökéletes flip-flop papucs

A PodiFlop tehát egy egyedi méretvétel alapján készülő, orvos-szakmailag korrekt, kényelmes, egészséges, szakemberek által kidolgozott, divatos nyári viselet. Aki pedig a hideg napokban megszokta a cipőben hordott Podiart talpbetét előnyeit, egyedülálló ortopédiai tulajdonságait, annak ebben a papucsban sem kell ezeket nélkülöznie.


Forrás: hirdetés
2018. 05. 21.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés