2024. Február 26. hétfő

Igen, vissza! Mégpedig elég rövid idő alatt, elég hozzá 12 hét. Szinte hihetetlen, pedig ez a francia termék klinikai körülmények között is megállta a helyét. Nem hajfestékről van szó, hanem egy olyan hatóanyagról, ami a haj keratinjával kapcsolatba lépve "újraéleszti" a haj eredeti színét.

 

A klinikai eredmények és a vásárlók visszajelzései olyan jók voltak, hogy 14 éve működő webboltunk pénzvisszafizetési garanciát is vállal a termékre. Nézzük részletesebben, mit tud ez a hajspray!

Miért őszül a haj?

A hajunk színét egy a szőrtüszőkben képződő természetes pigment, a melanin adja. Fehér hajunk akkor nő, ha a szőrtüsző már nem termel több melanint.

Ez a francia hajspray, a Grey Away Black egy olyan aktív összetevőt tartalmaz, amely újrapigmentálja, mintegy „újraéleszti” a haj eredeti színét. Tehát nem hajfestékről van szó! Fő hatóanyaga GreyverseTM, amely késlelteti és eltolja az ôszülést azzal, hogy megakadályozza a pigmentáció elvesztését a hajszálakban, valamint újraéleszti a haj eredeti színét. Illata kimondottan egy kellemes samponra emlékeztet. Használhatja bárhol! Például hajra, szemöldökre, bajuszra vagy szakállra is. 12 héten át tartó napi használata állítja vissza a haj eredeti színét.

Az átalakulás folyamatos, így már az első 3-4 hétben is tapasztalni fogja a változást.

  Ilyen egyszerű használni

  Reggel a száraz hajra, 15-20 cm-es távolságból négyet-ötöt fújunk a hajra.

  Ne tegyen rá túl sokat, ne legyen a haj ragacsos. Hogy meg is őrizzük az eredményt, a 12 hét letelte után hetente egyszer kell újra használni a hajsprayt a hajtöveknél. Használható festett hajra is, ilyenkor csak a lenőtt részre kell fújni. A készítmény a haj keratinjával lép kapcsolatba, belülről színezi a hajat, így nem kell a már befestett hajra is tenni belőle, a festett hajrészen hatástalan.

  Greyaway Black2

  A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra javasolt! Ennél rövidebb hajnál a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.

  GREY AWAY Black spray ára: 6 890 Ft (100 ml)

  Nem tartalmaz sem ólom-acetátot sem parabént.

  Pénzvisszafizetési garancia 30 napig!

  ONLINE RENDELÉS:

  GREY AWAY Black spray >>

  Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton:

  (+36 30) 589 0535

  Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődj először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59 1. em. 11.

     Ossza meg: Kövessen minket:  Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés