2021. Június 12. szombat
Van megoldás!  -  Lézeres olvasószemüveg-kezelés kontra műlencse beültetés  -  VISUMAX LBV: A lézeres olvasószemüveg-kezelés csúcstechnológiája  -  Tökéletesen fájdalommentes
Az öregszeműség, más néven presbiópia az életkor előrehaladtával mindenkit utolér. 45 éves kor felett azt tapasztaljuk, hogy egyre rosszabbul látjuk a telefonunkat vagy az újság apró betűit. Először egyre távolabb kell tartanunk magunktól ezeket, vagy egyre több fényre van szükségünk ahhoz, hogy jól lássuk. Aztán rájövünk, hogy ahhoz, hogy újra éles lássunk, olvasószemüveget kell beszereznünk.

Később azzal is szembesülünk, hogy egy, nem is elég, ugyanis sosincs ott, amikor szükség lenne rá, így inkább mindenhova teszünk egyet, ahol megfordulunk. A kellemetlenségeket tovább fokozza, hogy gyakran kénytelenek vagyunk mások tudomására hozni, hogy öregszünk, amikor a boltban elő kell keresni a táskából a szemüveget, mert nem látjuk a termék összetevőit, vagy lejárati dátumát.

LBV

Van megoldás!

A lézeres szemműtét mára több évtizedes múltra tekint vissza, világszerte több tízmillióan élvezhetik újra az éles látás örömét az eljárásnak köszönhetően. Ma már nem csak a fiatalok élvezhetik a lézeres szemműtét által nyújtott tökéletes látást, hanem az olvasószemüveges korosztály is.

 

 

A Focus Medical 2011-ben hazánkban elsőként vezette be az LBV lézeres olvasószemüveg-kezelést, ami teljesen fájdalommentes és csak néhány percet vesz igénybe. A beavatkozás során az egyik szemet a távoli és a közepes(monitortávolság), a másikat pedig a közeli és közepes éles látásra korrigálják. Az agy a két különböző képet tökéletesen össze tudja illeszteni. Így a távoli, a közepes és a közeli tárgyak képe is tisztán látható lesz műtét után szemüveg nélkül!

Lézeres olvasószemüveg-kezelés kontra műlencse beültetés

Gyakran hallani, hogy a presbiópia csak komoly szemmegnyitó műtéttel, a szem belsejébe sebészileg beültetett lencsével korrigálható. Ez az értesülés azonban ma már jelentősen elavult. Hiszen a lézeres olvasószemüveg-kezelés szemmegnyitó műtét nélkül kínál megoldást az olvasószemüveg problémájára. Ezért sokkal biztonságosabb eljárás, ami nem igényli azokat az esetleges kompromisszumokat sem, amiket a trifokális műlencsék beültetésénél szükséges meghozni.

A lézeres olvasószemüveg-kezelés nemcsak minimalizálja a lencsebeültetés általi kockázatokat és kompromisszumokat, de tanulmányok szerint sokkal több ember számára megfelelő.

VISUMAX LBV: A lézeres olvasószemüveg-kezelés csúcstechnológiája

A VISUMAX LBV olvasószemüveg-kezelés a jelenleg elérhető egyik legkíméletesebb és legprecízebb lézeres látásjavító eljárás, amit Magyarországon elsőként a Focus Medical vezetett be.

A műtétet egy csúcstechnológiás lézerberendezéssel, a VISUMAX femtolézerrel végzik, ami annyira kíméletes a szemhez, hogy még azokon is tud segíteni, akik korábban a szemnyomás megemelkedésének veszélye miatt nem voltak alkalmasak a lézeres szemműtétre.

A Focus Medical VISUMAX LBV kezelése azoknak nyújt segítséget, akik közelre nézéshez olvasószemüveg viselésre kényszerülnek, továbbá azoknak, akik a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek, és a koruknál fogva olvasószemüvegre is szükségük van. Az olvasószemüveg-kezelés 65 éves korig végezhető.

Tökéletesen fájdalommentes

A VISUMAX lézeres kezeléseket minden esetben cseppérzéstelenítésben végzik, így fájdalomra egészen biztosan nem kell számítani a kezelés közben és utána sem, mivel a lézer a szaruhártya mélyebb, teljesen érzéketlen részében dolgozik. A gyógyulási idő is nagyon rövid, a kezelés után mindössze pár nap után munkába lehet állni.

Ha szeretne megszabadulni az olvasószemüveg viselésének minden nyűgétől, jelentkezzen klinikánkon!

Keresse fel Focus Medicalt, és tudjon meg többet a lézeres olvasószemüveg-kezelésről!


2019. 10. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés