2024. Július 14. vasárnap
A 32 éves Kim Mills szeretett volna megszabadulni hatalmas méretű melleitől, miután azok állandó fájdalmat okoznak a gerincében, ám az egészségbiztosító nem hajlandó finanszírozni a műtétet.

A kétgyermekes anyának nincs elég pénze arra, hogy önállóan kifizesse a mellcsökkentő operációt, ezért most abban bízik, hogy Jeremy Hunt, brit egészségügyi miniszter javaslatának hatására – miszerint ne az adófizetők pénzéből finanszírozzák a szépészeti műtéteket – talán több pénz fog felszabadulni olyan műtétekre, ahol a páciens egészsége forog kockán. Amint arról Ms. Mills beszámolt, nagyméretű mellei a leghétköznapibb feladatokban is gátolják őt a takarítástól kezdve gyermeke megfésüléséig.

Míg barátnői szinte kivétel nélkül nagyobb mellekre vágytak, őt kifejezetten zavarta, hogy a férfiak folyton megbámulják és megjegyezéseket fűznek a méreteihez, így aztán egy idő után alacsony önbizalma miatt az evésben keresett vigasztalást. „Teljesen elvesztettem az önbizalmamat, három éve nem mertem meztelenül mutatkozni egy férfi előtt sem” – számolt be viszontagságairól az egyedülálló anya, aki igazságtalannak tartja, hogy míg sok nőnek a biztosító kifizeti a mellnagyobbítást, neki nem hajlandóak a mellcsökkentő műtétéhez pénzt adni, holott véleménye szerint a párkapcsolatai nehézségei és a hátfájdalmai háttérében is nagy mellei állnak.


Forrás: Medipress
2014. 06. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés