2021. Június 23. szerda
Még sosem láttunk olyan pólóparádét, mint az Állati Jó oldalain. Ami különösen szuper: a gyermekméretektől a megdöbbentően nagy méretig lehet kapni.Melyik csemete ne lenne lenyűgözve, ha apa egy ilyennel állítana haza? Melyik felnőtt ne feszítene büszkén egy olyan pólóban, ami biztosan nem sétál szembe vele az utcán?

Nem csak nagyon jól néznek ki, de a festés is különösen egyedi: ezek a pólók ökopólók, vízbázisú festékkel készülnek, mégsem fakulnak ki (a legtöbb pólót kőolaj alapú festékkel színezik). 100% pamutból készülnek, az amerikai gyártó láthatólag a legmagasabb minőséget célozta meg. A minták önmagukért beszélnek, 3D hatásúak, tényleg Állati Jók.

Elolvastad ezt a cikket? Akkor kedvezményt is kapsz a pólók árából!

Szerkesztőségünk lehetőséget kapott arra, hogy olvasóinak kedvezményt adjon a pólók árából:  itt a kód, amivel kedvezménnyel juthatsz hozzá: VIT1805AJ. (Online vásárláskor be kell írni a „megjegyzésekhez”, máris cseng a 10% kedvezmény a számlázáskor.) Telefonon is ér: (+36 1) 336 0114, hívd az ügyfélszolgálatot, mondd a kódot! Néhány a kedvenceink közül:

Kutyás pólók (173 féle!), klikk ide, nézd meg a teljes választékot!

Ismerősöd imádja a kutyákat? Szerintünk ez nagyon jó kutyás ajándék ötlet.

 

Itt vannak a macskás pólók (97 féle), ezekbe is bele kell nézni>>

 

A vagány kis(nagy)fiúknak ezek a gyermekpólók jönnek be a legjobban (nézd meg a 273 féle gyermekpólót, kódot ne felejtsd el beírni, ha rendelsz>>)

 

A kislánykák repesnének a boldogságtól egy ilyen pólótól (nézd meg a 273 féle gyermekpólót, kódot ne felejtsd el beírni, ha rendelsz>>)

 

 

Ezeket pedig csak úgy, bárkinek, mert nagyon szépek. Ha kíváncsi vagy az Állati Jó teljes választékára, itt tudod megnézni>>


Forrás: hirdetés
2018. 05. 15.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés