2021. Június 12. szombat
Elkészültek a koronavírus elleni küzdelemben eredményesen alkalmazott hagyományos kínai fitoformulák megfelelői.

A szakmai sajtóból ismeretes, hogy a koronovírus elleni küzdelemben a kínai orvosok a lehetőségek széles tárházát vetették be, ideértve a hagyományos kínai orvoslás módszereit is. A közelmúltban Kína hivatalos jegyzőkönyvben adta ki mindazon információk, intézkedések, kezelések, alkalmazott gyógyszerek és hagyományos terápiák összességét, melyek hatásosnak bizonyultak a járvány visszaszorításában, a megbetegedések kezelésében. A dokumentumból kiderül, hogy a modern orvoslás eszközei és eljárásai mellett hagyományos kínai gyógymódokat és gyógynövény alapú készítményeket is alkalmaztak a tünetek enyhítésére, a szövődmények kialakulásának megakadályozására, illetve a betegek erőnlétének stabilizálására.

Szakértők szerint a modern gyógymódok és a fitoterápiás készítmények együttes alkalmazásának köszönhetően jelentősen csökkenthető volt a COVID-19 szövődményeinek száma és felgyorsítható a gyógyuló betegek rehabilitációja. A kínai jegyzőkönyben megfogalmazott tételeket a WHO is ajánlja és irányadónak tekinti!

Calendula

A Calendula Klinikán több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a népi és a keleti orvostudomány fitoreceptúráinak a modern orvosi gyakorlatban történő alkalmazását illetően, illetve saját fitoformulák összeállításában. Folyamatosan alkalmazzuk és megfigyeljük az évezredek alatt létrehozott fitopreceptek hatékonyságát. Napjainkra közel másfélezer fitopreparatúrát fejlesztettünk ki.

Reagálva a koronavírus járvány terjedésére, a közelmúltban kidolgoztuk a Kínában eredményesen alkalmazott hagyományos kínai fitokészítmények megfelelőit, melyek a megbetegedés különböző fázisaiban segíthetnek a tünetek enyhítésében, a szövődmények kialakulásának megakadályozásában, az erőnlét stabilizálásában. Az engedélyeztetési folyamat lezárultával, várhatóan néhány héten belül megjelennek a piacon a Calendula Pharma ezen speciális étrend-kiegészítő termékei.

Mindemellett a Calendula Pharma kínálatában jelenleg is szerepel 3 olyan termék, melyek fogyasztása jelen helyzetben ajánlott: az IMMUNFORCE egy olyan ősi indiai receptek alapján fejlesztett, 100%-ban növényi összetevőkből álló készítmény, mely összetevői révén pozitívan befolyásolja az immunrendszer működését, támogatja a szervezet ellenálló képességét a stresszel, fertőzésekkel, kórokozókkal szemben, segít fenntartani a szervezet energiaszintjét, támogatja a mentális funkciókat, az öt érzékszervünk egészségét. A COLD FORTE és a LUNGVITAL termékek összetevőik révén segítik a szervezetet a felsőlégutak és a nyálkahártya védelmében, gyulladáscsökkentésben, valamint a nyák eltávolításában.

Mitől egyedülállóak a Calendula Pharma termékei?

A Calendula Pharma termékek Magyarországon készülő, tisztán gyógynövény alapú étrend-kiegészítő termékek. Az üzem hátterében, mint tudásbázis a Siófokon működő, nemzetközi szinten elismert Calendula Ayurvédikus Klinika áll dr. D. Szkopincev vezetésével, ahol a modern nyugati orvoslás módszereit és technológiáját az ayurvédikus terápiával és más keleti megoldásokkal egyesítve eredményesen alkalmazzák közel 3 évtizede.

Az intézmény saját laboratóriummal és fitotékával rendelkezik, ahol több mint 2500 gyógynövényt és ásványt tartanak számon, illetve használnak fel a kezelések során. Minden gyógyhatású készítmény az adott páciens egyéni problémáinak megoldására készül felhasználva az ayurveda, a hagyományos japán és kínai gyógyítás, és az arab medicina tudományát, valamint a hagymányos népi gyógymódokat.

A leggyakoribb panaszokra ajánlott fitoformuláit dr. Szkopincev kapszulákba rejtette. Ezek a különleges, minőségi alapanyagú, speciális gyártási eljárásokkal készülő, ún. potencírozott gyógynövény kombinációk Calendula Pharma márkanév alatt elérhetők bio- és gyógyövény boltokban, illetve a klinika saját webshopjában a www.calendulapharma.com oldalon. Fogyasztásuk mellékhatás mentes és nem okoz függőséget.

Ha Ön valamely konkrét betegségben szenved, kérjük, konzultáljon orvosainkkal! Időpont  foglalás lehetséges telefonon a 06 83 330 754-as számon, vagy az info@calendula.hu e-mail címen.

A koronavírus járvány okozta megbetegedés lefolyásában 4 szakaszt különböztetnek meg

Korai tünetmentes, vagy enyhe tünetekkel jelentkező szakasz

Második szakasz lázzal, hidegrázással, izomfájdalmakkal, fejfájással, légzési nehézségekkel. Kezd felhalmozódni a tüdőben a nyálka, amely a fertőzés alapjául szolgál. Ebben a szakaszban a mukolitikus gyógyszerek mellett a hagyományos kínai orvoslás készítményeit alkalmazták a tüdőödéma kezelésére, a hörgők tágulását segítésére, a hörgőgörcsöt enyhítésére.

Előrehaladott stádium tüdőgyulladással, a korábbi tünetek fokozódásával, a szervezet immunválasza romlik, további gyulladásos reakciók lépnek fel. A vírus megfertõzi a nyálkahártyákat, és az angiotenzin receptorokon keresztül a tüdõszövetbe jut. Ebben a szakaszban lázcsillapítás, mukolitikus, gyulladásgátló készítmények alkalmazása történik.

Kritikus stádium: légzési elégtelenség, sokk, illetve más szerv károsodása, intenzív osztályon történő ápolást igényel. Ezen szakaszon belül is megkülönböztetnek korai, középső és késői szakaszt. Ebben a stádiumban fontosak az antihisztaminok, gyulladáscsökkentők és gyógynövények, melyek serkentik a glükokortikoidok, ásványi kortikoidok termelődését.

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Jó egészséget kíván Önnek a Calendula Pharma és a Calendula Klinika csapata!

Calendula Pharma Co Kft. 8653 Ádánd, Darázsi u. 3. Tel.: +36 84 357-920 Mail.: calendulapharma1@gmail.com www.calendulapharma.com www.calendula.hu

IMMUNFORCE, COLDFORTE és LUNGVITAL termékeink együtt 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg webshopunkban és legtöbb viszonteladónknál 2020. április 30-ig.

 

(x)


2020. 04. 06.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés