2022. Június 26. vasárnap

  Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Az infektológus nem túl optimista atekintetben, hogy a járvány az idén végleg véget érhet. "Van olyan nézet", hogy a koronavírus velünk marad, talán náthaszerű megbetegedéssé szelídül.


Szlávik János véleménye szerint össze fog érni a koronavírus-járvány negyedik és ötödik hulláma, várhatóak az esetszámnövekedések. Reményei szerint azonban - az oltásoknak köszönhetően - a kórházban kezelt súlyos esetek száma nem fogja meredeken követni a megbetegedések számát.

Koronavírus kilátások

A legnagyobb veszélyben továbbra is az idős, krónikus betegségben szenvedők és az oltatlanok vannak - emelte ki, hozzátéve, hogy a kórházban kezelt emberek zöme oltatlan.

------------------------------------------------------HIRDETÉS-------------------------------------------

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék:

38 800 Ft HELYETT 15 990 Ft!

Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetünk benne. Füst- és szagmentes!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az infektológus nem túl optimista atekintetben, hogy a járvány az idén végleg véget érhet. Mint mondta, "van olyan nézet", hogy a koronavírus velünk marad, talán náthaszerű megbetegedéssé szelídül.

Szlávik János ismertetése szerint a flurona nem új vírusmutáció. Ez a megjelölés azt jelenti, hogy az influenzavírus és a koronavírus egyszerre van jelen valakinek a szervezetében, azonban a két vírusnak "nincs köze egymáshoz, nem tudnak rekombinálódni".

A szakember felhívta a figyelmet, hogy mindkét vírus a rizikócsoportba tartozóknál, azaz az idős, krónikus betegséggel küzdőknél okoz súlyos állapotot, ezért nekik mindenképpen azt javasolja: kérjék mind az influenza elleni, mind a koronavírus elleni védőoltást.

A negyedik védőoltásról elmondta, meg kell várni más országok negyedik oltással kapcsolatos tapasztalatait. A harmadik oltást nagyon fontosnak tartja, hiszen 70-80 százalékos védettséget ad.

Egyelőre nincs hatékony készítmény a koronavírus gyógyítására. Újabb és újabb készítmények ugyan megjelennek a piacon, de "ezek egyike sem csodaszer". A vírusok ellen nagyon kevés valódi antivirális készítmény létezik, ezért mindenképpen a megelőzésre kell koncentrálni.


Forrás: MTI
2022. 01. 05.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés