2023. December 06. szerda
Egy amerikai nő kivágta egy másik, a terhessége vége felé járó nő hasából a kisbabát, akit aztán a magáénak hazudott. Az anya és a gyermeke egyaránt belehalt a brutális támadásba.

A 27 éves támadó ellen hétfőn emeltek vádat Oregon államban – jelentette a The Oregonian című újság. Az még tisztázásra szorul, hogy a 21 éves leendő anya a fejére mért ütéstől, vagy a vágástól halt-e meg – közölte a rendőrség.

Médiabeszámolók szerint a gyanúsított és barátja pénteken riasztotta a mentőket, hogy „gyermekük” azonnali segítségre szorul, az orvosok azonban nem tudták újraéleszteni a kisfiút. Később kiderült, hogy a feltételezett anya nem szült, majd a rendőrség a házban megtalálta a valódi anya elrejtett holttestét.

A gyanúsított nő hónapokon keresztül terhességet színlelt; a rendőrség feltételezi, hogy barátja nem sejtett semmit, és nem tudott a bűncselekményről.

Az áldozat hozzátartozói a CNN amerikai hírtelevíziónak elmondták: a két nő egy internetes platformon ismerte meg egymást, és állítólag babaruhákat akartak cserélni.


Forrás: MTI
2009. 06. 09.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés