2024. Július 14. vasárnap
A kéjt és a tudást köti össze a Svakom nevű szexjátékokat gyártó cég új terméke, a Gaga. Egy vibrátorról van szó, amely egy beépített kamerát tartalmaz, így a használója nem csak örömet szerezhet magának, de egyúttal nemi szerve egészségét is ellenőrizheti.

A kamera segítségével a nők láthatják a hüvelyfalat és a méhszájat, így kiszúrhatják a nemi betegségek és egyéb egészségügyi problémák tüneteit, továbbá többet tudhatnak meg intim testrészük működéséről. A vibrátorban lévő kamerát USB-kábel segítségével köthetjük össze a számítógéppel (vagy akár az okostelefonnal), így nagy felbontásban tárulhat elénk a hüvely belső világa, akár a nőgyógyásznál. „Csak éppen, ez az élmény jóval kellemesebb, kényelmesebb és intimebb” – teszi hozzá a Svakom szóvivője.

A Gaga fantázianevű termék nemrég került forgalomba, jelenleg 180 dollárért (kb. 40 ezer forintért) megvásárolható. Ez az első vibrátor, amely az élvezeten kívül információt is kínál, de a gyártók szerint hamarosan további modellek jelennek meg a piacon.   Az otthoni egészségügyi ellenőrzés nyilván nem pótolja a nőgyógyásznál tett látogatásokat és a rendszeres rákszűrést, de bizonyára nagy szolgálatot tesz azoknak a nőknek, akik visszatérő nőgyógyászati problémával küzdenek, és nem akarnak egy vagyont a vizsgálatokra költeni.


Forrás: Medipress
2014. 07. 22.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés