2021. Június 23. szerda
Újabb és újabb vírus hullámról szólnak a híradások. Egyesek már kezdenek belefásulni, míg mások egyre jobban pánikolnak. Utóbbiak vannak egyre többen. Mivel a félelem jelentős mentális stresszt jelent, gyengíti az immunrendszert. Ezért nem a pánik a megoldás, hanem a tudatos életmód.

Az egészségünket, többek között, az immunrendszerünk biztosította védelmi rendszernek köszönhetjük. Ahhoz nem fér kétség, hogy a természetnek volt ideje évmilliók alatt kidolgozni az evolúció és az adaptáció törvényein keresztül a leghatásosabb védelmi stratégiákat és mechanizmusokat.

Immuno1

Tehát az immunrendszer, ha megfelelően, normál módon működik, kezelni tudja a behatoló parazitákat, gombákat, baktériumokat és vírusokat is, mindenre van egy bevett harcmodora. Nincs hatékonyabb gyilkoló gépezet, mint az immunrendszer, ha a testet fenyegető ellenségekkel találja szembe magát!

Miből adódik mégis a probléma?

A nem megfelelően tudatos életvitellel viszont, sajnos sokszor szabotáljuk az immunrendszer hatékony védekező képességét. A kevés mozgás és friss levegő hiánya, és a finomított szénhidrát alapú táplálkozás miatt kialakul a túlsúly. Főleg a hasi (zsigeri) zsírok okoznak veszélyt. A zsírszövetben, - ami az immunrendszer részét képezi, - lezajló folyamatos gyulladások miatt, jelentősen csökken a szervezetünk ellenálló és védekezőképessége, gyengül az immunrendszer. Tehát az egészséges súlycsökkentés inkább egészségügyi, mint esztétikai szempont!

Egy pandémia idején, a vegyes táplálkozás mellett is érdemes pótolni nagyobb adagban bizonyos vitaminokat és ásványi anyagokat. A fő hangsúlyt a nagy dózis D3 Vitamin kapja, ami tulajdonképpen egy prohormon és jelentősen támogatja az erős immunrendszert. Főleg olyan időszakban, amikor kevés a napsütés, és a bőrünk nagy felülettel nincs napfénynek kitéve. Leginkább a komplex receptúrák ajánlottak, amelyben egyszerre van jelent több, nagy mennyiségű hatóanyag!

Az immunrendszer dominánsan a limfociták (nyiroksejtek) és leukociták (fehérvérsejtek) által biztosítja a fő védelmi rendszerünket. Ilyen limfociták a T és B, illetve az NK nevezetű sejtek. Ők termelik az antitesteket és emlékeznek később is, egy újabb ferőzés esetén, hogyan védekezzen bizonyos vírusok ellen. Ha pedig a vírusok mutálódnak, ezek az immunsejtek új antitestek kidolgozására képesek.

Nos, mint látjuk, hihetetlen biztonsági védelmi rendszer áll mögöttünk az egészségünket védve a nap minden percében, nincs is ennél megnyugtatóbb. Ha nem így lenne, az évmilliók alatt, a fajunkat ostrom alá vevő kórokozók széles palettája miatt, már rég kihaltunk volna. A tudás hatalom, ezért érdemes megtanulni, hogyan működik a saját szervezetünk, és ne csak az okostelefon ezer applikációját értsük és lássuk át!

Az immunrendszert két fő stratégia mentén tudjuk hatékonyabbá tenni. Az immunrendszer „felébresztésével”, - így nagyobb figyelemmel monitorozza a behatoló kórokozókat, - és az immunrendszer normál működését támogató komplex receptúrákkal, növényi kivonatokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. A cél, hogy hatékonyabban tudjon a szervezetünk küzdeni a kórokozókkal szemben. Amennyiben az immunrendszer működését támogatjuk, hatékonyabban gyárt antitesteket, így a szervezet néha különösebb tünetek nélkül esik át a fertőzéseken vagy azok lefolyása sokkal enyhébb, és az egészségünk felépülése is gyorsabban történik.

Fontos, hogy az életvitelünkkel minél tudatosabban támogassuk és erősítsük az immunrendszer működését. Többek között egy ilyen eszköz az egészséges életmód keretein belül az olyan vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok használata is, amelyek segítik az immunrendszer hatékony, azaz normál működését, ezáltal a szervezetünk jó ellenálló- és védekező képességét is.

IMMUNRENDSZER TUNING CSOMAG

Immuno2

Az IMMUN4U Forte C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Komplex receptúrája kiemelten magas vitamin, ásványi anyag, és hatásos standardizált növényi kivonat tartalommal rendelkezik. Mindez segíti a megfelelően erős immunrendszert, a jó védekező képességet, és maximálisan támogatja az egészséges életmódot is.

A felnőtteknek ajánlott napi adagja (NRV), felnőtteknek ajánlott tápanyag érték) tartalmazza az alábbi immunerősítő vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint növényi kivonatokat:

• 312% C-VITAMIN,

• 300% D3-VITAMIN,

•200% FOLSAV, 

• 200% CINK,

•200% SZELÉN, 

• BÉTA-GLÜKÁN, 

• SHIITAKE- ÉS

• ECHINACEA KIVONAT

OGYÉI notifikált (24680/2020) termék, szerepel a gyógyszertárak által is forgalmazható biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

POWER 4U

Energetizáló, vitalizáló, immunrendszert támogató étrend-kiegészítő! Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, antioxidáns rezveratrolt, B-vitamin komplexet (B1, B3, B5, B6, B12) és extra mennyiségű, IU 4000 D3-vitamint tartalmazó tabletta. OGYÉI notifikált (23122/2019) termék, szerepel a gyógyszertárak által is forgalmazható biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Szponzorált tartalom


2021. 04. 14.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés