2021. Június 23. szerda
Hogyan befolyásolhatnánk pozitív módon az idegsejt működését idős korban is? Hogyan serkenthetjük a teljesítményüket? Megóvhatjuk a további károsodástól? A természetes aktív összetevők végtelen tárháza megoldást jelenthet?

Ezen kérdések kapcsán az ember figyelme a Föld legöregebb gyógynövény „lakosa", a Ginkgo biloba fa felé fordult, a maga több mint 1000 éves, irigylésre méltó várható élettartamával. A feltevés az volt, hogy ha ez a fa ilyen hatalmas ellenállóerőt fejlesztett ki, akkor talán az embernek is hasznára válhatnak sejtvédő tulajdonságai.

 

 

EGb 761® Minőségi Ginkgo biloba speciális kivonata

Hasonló hatóanyagok minden Ginkgo növényből kinyerhetőek, de a Tebofortan speciális hatóanyaga nem azonos más Ginkgo bilobát tartalmazó készítmény hatóanyagával.

 

Az alapkutatás a kulcs

Dr. Willmar Schwabe orvos, a modern Ginkgo kutatások úttörőjeként kezdte el az aktív összetevők módszeres vizsgálatát. Felfedezte, hogy a Ginkgo biloba levelében található bizonyos anyagok különösen nagy hatással vannak az agysejtekre. Ezen hatóanyagok közül néhány igazi különlegességnek bizonyult, és sehol másutt nem található meg.

Annak érdekében, hogy ez a felismerés az orvoslás számára hasznos legyen, egy több mint 20 lépéses, szabadalmaztatott eljárást fejlesztettek ki. Ennek során a hatékonyság szempontjából fontos aktív összetevőket nyerik ki egy pontosan meghatározott összetétel szerint. Ez az EGb 761® speciális kivonat, melyet a Tebofortan® 120 mg filmtabletta gyógyszerkészítmény tartalmaz.

 

A Tebofortan® hatékony gyógyszerkészítmény az időskorral összefüggő szellemi hanyatlás és az életminőség javítására enyhe fokú demenciában szenvedőknek.

 

A készítmény nem adható 18 éven aluli gyermekeknek, mivel elegendő tapasztalat nem áll rendelkezésre.

Recept nélkül kapható a gyógyszertárakban! 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

(X)

S-069-tebofortan-PRcikk-2017-jul

 

 


2017. 08. 02.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés