2021. Június 23. szerda
Újraalkották az ikonikus sztárok lemezborítóit az idősotthon lakói egy észak-londoni intézményben. Robert Speker programkoordinátor fejében született meg az ötlet, hogy ezzel is lefoglalják az időseket, miután a koronavírus miatt március közepén lezárták az otthont.

Mások mellett a brit énekesnő Adele, Taylor Swift illetve a Queen együttes lemezborítóit alkották újra. Speeker hozzátette: már egy ideje foglalkoztatta az ötlet és fotózta is a bentlakókat, keresve a világsztárokra hasonlító időseket.

A 93 éves Sheila például a Rag'n'Bone Man együttes Human című albumának borítóján szerepelt fegyverrel a kezében, amit ráadásul ő talált ki. Az idős hölgy egyébként tavaly még az együttes tagjaival is találkozott egy koncerten.

Az újraalkotott albumborítók aztán elterjedtek a közösségi oldalakon is. A programkoordinátor a BBC-nek elmondta, hogy nagyon jól szórakoztak az idősotthon lakóival, a cél pedig az volt, hogy megmutassák, az időseket gondozó intézmények nem szükségszerűen szomorú helyek még járvány idején sem.

További érdekes hírek, cikkek a demenciáról a felejtek.hu internetes portálon. 


Forrás: felejtek.hu
2020. 10. 21.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés