2021. Június 23. szerda
Készüljünk fel a nyárra természetes alapanyagú krémekkel és kezeljük céltudatosan narancsbőrünket még a strandszezon előtt! Annak érdekében, hogy Ön is büszkén tudja viselni legújabb fürdőruháját próbálja ki az ásványi sókat tartalmazó Schüssler NaturCosMEDics krémeket!

Narancsbőr Schüssler

A cellulitisz szinte minden nő makacs ellensége, függetlenül bőrtípustól kortól vagy testalkattól. Az ülőmunka és a helytelen táplálkozás miatt a narancsbőr manapság igen gyakori bőrprobléma, melynek oka szervezetünk vízháztartásában rejlik.

A Schüssler NaturCosMEDics 100% natúr krémek a hagyományos krémekkel ellentétben az úgynevezett információs terápiák csoportjába tartoznak. A Schüssler terápia alapja, hogy az adott ásványi só olyan információt visz be a bőrbe, amely helyreállítja a szövetek homeosztázisát. Ennek megfelelően a Schüssler NaturCosMEDics krémek alkalmazásával az okot,  és nem a felszíni tünetet kezeljük.

ASchüssler krémek közül a következő kombináció mindennapos használata megoldást nyújt a narancsbőr elleni harcban:
Nr. 8-as Natrium chloratum krém bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állítja helyre
Nr. 11-es Silicea krém pedig kötőszövetek feszességéért felel

Masszírozza be minden nap 2-3 alkalommal az érintett bőrfelületbe! Nagyobb hatékonyság elérése érdekében gyengéden paskolja bőrét, ezáltal fokozza a vérkeringést, ami jótékony hatású.

Miért különlegesek Schüssler NaturCosMEDics krémek? Mert a gyógyító erejű ásványi sókat 100% natúr alapanyagokkal kevertük össze, és nem használtunk kőolajszármazékot illetve parabént!

MEGRENDELHETŐ:

A Nr. 8-as Natrium chloratium krém (75 ml) ára: 1 397 Ft + szállítási költség Online rendelés
A Nr. 11-es Silicea krém (75ml) ára: 1 397 Ft Ft + szállítási költség Online rendelés

(x)


2013. 05. 14.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés