2024. Június 19. szerda
A pénisz méreteinek növelésére jelenleg létező módszerek kevéssé hatékonyak vagy nagyon invazív beavatkozással járnak, az úton-útfélen kapható tabletták, krémek és pumpák hatását pedig nem igazán támasztják alá tudományos adatok. Dél-koreai kutatók úgy tűnik, új módszert találtak.

A kutatók a Journal of Sexual Medicine szaklapban nemrégiben ismertetett vizsgálatukban azt vizsgálták, hogy a szépségiparban nagy népszerűségnek örvendő, többnyire ráncfeltöltésre használt hialuronsav használható-e a pénisz nagyobbítására. A szakemberek 50 férfi hímvesszőjének mélyen fekvő lágy szöveteibe nagyjából 0,2 dl hialuronsavat fecskendeztek, aminek hatására a nemi szerv kerülete átlagosan 4 cm-rel nagyobb lett, és az eredmény 18 hónappal később is megmaradt.

hímvessző, pénisz, hialuronsav

A pénisz mérete mellett a résztvevők és partnereik szexuális elégedettségét is vizsgálták, ami a 18 hónap alatt egy 0-tól 4-ig terjedő skálán 3,3-nak bizonyult. A kutatást az MSNB portálján kommentáló plasztikai sebész, Dr. Tony Youn szerint ez szép eredmény annak fényében, hogy a beavatkozás során a férfiak nemi szervébe vaskos tűket szurkáltak.

Youn szerint a pénisz nagyobbítására szolgáló módszerek közül a jobb eredménnyel kecsegtetők igen durva beavatkozással járnak, például a pénisz felnyitásával és bőr beültetésével, vagy a szervet a medencéhez csatoló szalagok átvágásával, ami után a hímvesszőre naponta súlyokat akasztanak. Ehhez képest az injekció igazán kis áldozatot igényel.

A szakember egy mellékhatás nélküli és hatékony módszert tud javasolni a nagyobb péniszre vágyóknak: a fogyást. A hasi zsír eltűnése ugyanis valóban nagyobbnak láttatja a hímvesszőt.


Szerző: Vital
2012. 02. 12.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés