2021. Június 23. szerda
Jönnek-mennek a hatóanyagok a kozmetikai termékekben, hol az őssejt a divat, hol a csiganyál. Van egy anyag azonban, ami évtizedek óta tartja nívós helyét, nem lehet lelökni őt a dobogóról. Miért szeretik annyira a hialuronsavat?

Ez az anyag testünk összes szövetében megtalálható, előállítására maga a szervezet is képes, de kívülről is bejuttatható. A kor előrehaladtával fokozatosan csökken a mennyisége. Az emberi testben leginkább vízmegkötő szerepe van, ez a tulajdonsága teszi verhetetlenné a kozmetikumokban is. Tekintélyes mennyiségű vizet képes visszatartani, így teltségérzetet, rugalmasságot ad a bőrnek, hidratál, kisimít, ráncok ellen az egyik leghatékonyabb hatóanyag. 40 felett szinte kötelező.

 

 

Shila Merz

Vizsgáld meg a bőrödet közelebbről! Nem elég puha és rugalmas? Apró, pici „szárazráncok“ vannak a felületén? A hialuron ki tudja ezeket simítani, sőt vízmegkötő képességnek köszönhetően feltölti, puhává, rugalmasság teszi a bőrt. A nagy, mély ráncok kisimítására ugyan nem alkalmas, de ezek a szárazráncok is éveket öregítenek az arcon.

A hialuronsav azonban nem csak a „látszatra ad”, olyan tulajdonságai is vannak, amelyek rendszeres használat mellett javítják a bőr működését:

•Fokozza a bőr természetes vízmegtartó képességét,

•segíti a bőr regenerációját,

•gyulladáscsökkentő hatású.

A német Merz Spezial Hialuron Habkrém remek ötvözetben tartalmazza ezt a szupersztárt, Aloe vera juice, tengeri eredetű glükózamin és a moszat kivonata gazdagítja a krémet. Ráadásul habkrém formájában, ami így mélyen beszívódhat a bőrbe, a mélyebb rétegekbe is bejuthatnak az értékes hatóanyagok, aminek hosszan tartó bőrhidratáló hatás az eredménye.

Független bőrgyógyászok tesztje alapján az alábbi eredményekkel büszkélkedhet a Merz Spezial Hialuron Habkrém*:

Az első használat után azonnal:

•91%-kal puhább bőr

•86%-kal kisimultabb bőr

2 heti használatot követően:

•100%-os védelem a bőr kiszáradása ellen

•90%-os bőrfiatalító hatás

•89%-kal sugárzóbb bőr

Mindezt úgy teszi, hogy selymes és könnyed érzést hagy maga után, teljesen felszívódik.

Megnézem a Merz Spezial Hialuron Habkrémet >>

 

*Független bőrgyógyászok értékelése alapján: a tudományos vizsgálatban 21 fő vett részt 2 héten keresztül.

 

(szponzorált tartalom)


2019. 10. 04.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés