2021. Június 23. szerda
Ki ne vágyna dús, fényes hajkoronára, egészségesen csillogó bőrre, ápolt szép körmökre? A szokásos kencéken, balzsamokon túl mindezek állapotát táplálkozásunk, életmódunk is nagymértékben befolyásolja. 8 ötlet a szépséghez a kencéken túl.

1./ A víz hiánya az egész szervezetnek rosszat tesz, de legelőször a bőrön látszik. Igyunk tehát tiszta vizet, lehetőleg napi 2 litert.

2./ Ha száraz a lakás levegője, szerezzünk be párásítót. Nem csak a bőrünknek tesz jót a páradús levegő, hanem a nyálkahártyának is. A kiszáradt nyálkahártya fogékonyabb a fertőzésekkel szemben. Jót tesz a magasabb páratartalom az arcüregeknek, és a tüdőnek is. Tartsuk a hálószobában, ahol a legtöbb időt töltjük.

3./ Viseljünk kesztyűt a hidegben. A száraz, hideg levegő „kihúzza“ a bőr nedvességét, gyorsítva az öregedést.

Haj bőr köröm szépség Merz

4./ Védekezzünk a stressz ellen! Mindenkinek van az életében stressz, ne engedjük, hogy eluralkodjon rajtunk! A mindennapos sport, vagy akárcsak egy kiadós séta, a jóga mind hozzájárulnak lelki és testi egészségünkhöz.

5./ Csak mértékkel fogyasszunk alkohol tartalmú italokat, mert az alkohol egyszerűen vitaminokat vesz el a szervezettől, így gyorsítja az öregedést.

6./ A szervezetnek sok omega-3-zsírsavra van szüksége, ezért hetente legalább kétszer együnk lazacot, tőkehalat, tonhalat, szardíniát vagy egyéb tengeri halat. Ezek az olajok sejtszinten hatnak, megőrzik a bőr bársonyosságát, rugalmasságát.

7./ Fogyasszunk lecitint, ami segít megőrizni a sejtek flexibilitását! Kiváló forrásai például a máj, a tojás, a földimogyoró, és a búzacsíra.

8./ A vitamindús ételek mellett fogyaszthatunk olyan speciális összetevőket tartalmazó készítményeket is, melyek biztosítják az egészséges haj, bőr és köröm növekedéséhez szükséges tápanyagokat.

A Merz Spezial Drazséban megtalálható A-vitamin, biotin, cink, niacin, riboflavin a bőr normál állapotának fenntartásához, a C-vitamin a megfelelő kollagén-képződéshez járul hozzá. Ezen hatóanyagok fogyasztásának eredménye a sima bőr, üde megjelenés, ragyogó tekintet. A Merz Spezial Drazsé cink tartalma elősegíti a haj és köröm normál állapotának fenntartását, ezáltal a haj és a köröm erőssé és fénylővé válik. Napi javallat felnőttek és 14 éven felüli gyermekek esetében naponta két alkalommal egy drazsé, reggel és este fogyasztva. Kúraszerű használata is ajánlott.

Merz új termék

A Merz Spezial Drazsé kizárólag gyógyszertárban kapható. Az étrendkiegészítő természetesen nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, helyes táplálkozást, és az egészséges életmódot!

Szponzorált tartalom

2020. 01. 06.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés