2021. Június 23. szerda
A csapatunk tesztelte a csodás fogyasztó módszert, amelyről egész Magyarország beszél. Nézze meg az elért eredményeket!

Az érdekelt bennünket, hogy létezik-e olyan diéta, amely nemcsak rövid távon hatékony, hanem a csökkentett kalóriabevitel mellett felgyorsítja az anyagcserét is.

A legtöbb diétánál az történik, hogy „mesterségesen” csökkentjük a kalóriabevitelt (kevesebbet eszünk), de az anyagcserénk ugyanolyan marad, mint azelőtt, ezért a diéta után gyorsan visszaszerezzük az elveszített kilókat. Ugye ismerős?

Ezért érdekelt bennünket, miért dicsérik olyan sokan a SlimAll diétát, és elhatároztuk, hogy kipróbáljuk! Teszteltük a diétát, amelynek alapját, a SlimAll fogyasztótea jelenti. Lehet, hogy teljesen hihetetlennek tűnik, de ez a tea nemcsak a magyarokat bolondította meg, hanem a híres hollywoodi sztárokat is, például Victoria Beckham, Oprah Winfrey és sokan mások is használják.

 

S0

Miben rejlik a trükkje?

A SlimAll fogyasztótea trükkje az, hogy csökkenti az étvágyat (emiatt kevesebb kalóriát viszünk be tesztünkbe), de ezzel egyidejűleg serkenti az anyagcserét, így 100 százalékban természetesen és bármilyen lemondás nélkül segít a kilók elveszítésében!

Japán tudósok bebizonyították, hogy csak a SlimAll tea fogyasztásával akár 12 százalékkal is megnő a zsírok elégetése, de ezzel egyidejűleg a polifenolok több mint 50 százalékban megakadályozzák a zsírok és a koleszterin testben történő felszívódását! Ezért is nevezik a SlimAll teát „zsírleolvasztónak”. Tudjuk, néhányan azt mondják erre, hogy minden teának lehet ilyen hatása, de bizonyított tény, hogy a SlimAll 250 százalékban jobban serkenti az anyagcsere-folyamatokat, mint a zöld tea. Tekintettel az említett százalékokra és a sok pozitív felhasználói véleményre, eldöntöttük, hogy mi is kipróbáljuk.

A tervünk a következő volt:

1. A hivatalos weboldalról –SlimAll.eu/hu (állítólag léteznek rossz másolatok is, az eredetit szerettük volna tesztelni) – megrendeljük a SlimAllt.

2. Nem megváltoztatni az életmódunkat és megtartani a napi 3-4 étkezést.

3. Legalább egy hónapon keresztül követni és jegyezni az eredményeket.

4. Egy hónap alatt minimum 5 kg-t (70 kg-ról 65 kg-ra) lefogyni.

A SlimAll diéta első hete (3.5. - 12.)

Pénteken, 3.5-én (egy nappal a megrendelés leadása után), megkaptam a 100 diszkréten becsomagolt teás zacskómat (ez fontos volt a számomra, mert nem szerettem volna, ha minden postás tudomást szerez arról, hogy le akarok fogyni). Az első benyomás nagyon jó. A teát az utasítások szerint fogyasztottam, az étkezések előtt fél órával, vagyis naponta négyszer (reggeli, tízórai, ebéd, vacsora). Mivel a tízórait a munkahelyemen fogyasztom el, már reggel elkészítettem az egész napra elegendő teamennyiséget. 12-án, pénteken ráálltam a mérlegre, és 2,5 kg-mal kevesebb voltam! De saját tapasztalatból tudom, hogy ez általában így van minden diétánál, mert az elején elveszítjük a felesleges vizet a szervezetből. Meglátjuk, hogy milyen lesz a folytatás.

A SlimAll diéta második hete (3.13. - 20.)

Az étkezések előtti teaivást tovább folytattam, reggel és este melegen, napközben hidegen, mert kint már kicsit melegebb volt és jobban megfelelt a hideg tea. Néha a teába egy kis citromot is facsarok. Gyorsan megszoktam az ízét és tetszett is. Jól érzem magam, érzem, hogy több energiám van, mert délutánonként nem vagyok többé álmos. Pénteken újból megmértem magam. A mérleg 64,5 kg-ot mutatott! Nem hittem a szememnek, mert már nagyon régóta nem voltam 65 kg alatt, még akkor sem, amikor diétáztam. Két hét alatt 5,5 kg-ot fogytam! Kezdem elhinni, hogy ez a fogyási módszer tényleg kitűnő, de tovább folytatom, és meglátjuk majd, hogy milyen lesz a végeredmény. Már többször diétáztam, és a kezdeti fogyás után mindig gyorsan visszaszedtem az elveszített kilókat. De az a pozitív az egészben, hogy most nem vagyok éhes, és nem nagyon hiányzik a kaja, amely a más diétáknál mindig hiányzott. Egyszerűen úgy tűnik, hogy a testemnek kevesebb ételre van szüksége, mint korábban.

Slimúj1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A SlimAll diéta harmadik hete (3.21. – 28.)

Már az étkezések között is kisebb az étvágyam, és ezt mások is észrevették. Most lényegesen kevesebbet eszem és sokkal hamarabb érzem magam teltnek.

Régebben egyszerűen nem tudtam leállni az evéssel, az étkezés után rendszeresen fogyasztottam desszertet vagy valamilyen rágcsálnivalót. Most már a főétellel annyira jóllakom, hogy a desszertre már nem is gondolok.

Este egy kicsit csemegézek (amíg filmet nézek), de ez már inkább megszokás, és nem szükséglet. És nem veszítem el az energiám – egyszerűen csodálatosan érzem magam!

Szombat reggel, mielőtt hétvégi pihenésre indultam volna, újra megmértem magam: 8,5 kg-mal kevesebb! El vagyok ragadtatva! Olyan boldog vagyok, hogy elhatároztam – az egy hónapos diéta után az összes felesleges energiámat sportra fogom fordítani, ígérem!

Némelyek azt mondják, nem hiszik el, hogy titokban nem sportolok valamit. Ez is majd sorra kerül, de most teljesen a tesztelésre összpontosítok.

simúj2

A SlimAll diéta utolsó hete (3.29. – 4.4.)

Csökkentenem kellett a teamennyiséget, mert kezdett elfogyni és az utolsó hétre alig több, mint tíz teás zacskóm maradt; de tekintettel arra, hogy a tesztelés során csak egy doboz teát akartunk elhasználni, kitartottam és naponta csak 1-2 teát fogyasztottam, különben már biztosan megrendeltem volna a következő csomagot.

Mivel már így is elveszítettem 8,5 kg-ot, ha így is marad, a misszióm sikeres volt. Az utolsó héten 1-2 teát fogyasztottam naponta és még 1 kg-ot fogytam, és így egy hónapos teafogyasztás után 9,5 kg-mal lettem könnyebb. Biztos vagyok abban, ha az utolsó héten is az ajánlott mennyiségű teát fogyasztottam volna, gond nélkül lefogytam volna több mint 10 kg-ot, de erre semmi szükségem. A csapat nagyon izgatott volt, némelyeket rávettem, hogy ők is próbálják ki a SlimAll diétát. Remélem, hogy segítettem az olvasóknak is, hogy kedvet kapjanak ők is a diétához. Most annyira jól érzem magam, hogy beiratkoztam egy kocogóklubba, és emellett még egy doboz teát megrendeltem, hogy fenntartsam az elért, számomra ideális testsúlyt.

>> Kattintson ide, ha szeretné a felesleges kilókat, a 100%-an organikus SlimAll teával elveszíteni<<

Slimúj3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még néhány szó a tea áráról – a különböző diétákra eddig rengeteg pénzt költöttem, de ez a tea 417 Forintba került naponta, vagyis egy teafilter 125 Ft, amely kevesebb, mintha a szünetben kávét vagy teát vennék magamnak.

Akik nem szeretik az online megrendeléseket, megrendelhetik az magyarorszag@dtmnatura.com e-mail címen is, vagy hívhatják a 01 677 7805 számon. Magam is felkerestem őket,hogy megrendeljem a teát, a kedves alkalmazott nagyon szakszerűen válaszolt a kérdéseimre.

 

Engedjék meg, hogy felhívjam a figyelmüket arra, hogy a weboldalukon (kattintson ide) van egy akció is, amelynek keretein belül 15 990 Forintért 2 doboz teát kap ( ez 38% kedvezményt jelent), emellett még a postaköltséget is elengedik – használja ki ezt az akciót, én sajnos az elmúlt alkalommal elszalasztottam!

 

Slimteaúj

 

Szponzorált tartalom

 

MEGRENDELÉS


2021. 04. 13.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés