2024. Április 16. kedd
Utánanéztünk, mennyibe is kerül egy fogfehérítés professzionális keretek között a fogorvosnál, és meglehetősen borsosnak találtunk a 50 000 és 120 000 Ft közötti árakat. Tudunk jobbat!

Persze a fogorvosok által történt fehérítés bizonyára minőségibb, ám ha valakinek épp nincs 50 000 vagy 120 000 forintja és mégis csillogó, fehér fogakat szeretne, akkor mindenképpen ismerkedjen meg a fogfehérítő tollal. Az ára csak 2 980 Ft, és mondhatjuk, hogy az eredmény gyönyörű, valóban fehérebb, szebb fogsor. A klinikailag is tesztelt termék nincs semmiféle káros hatással a fogakra. A fórumokban is jó, sőt kifejezetten jó véleményeket olvastunk róla. Az eredmény valóban lenyűgöző.

Ami nagyon meggyőző: nagyon egyszerű a használata, és már 2 héten belül akár 4-5 árnyalattal is világosabb lesz a fogsor. Különösen látványos fehéredés érhető el akkor, ha a fogak mesterséges anyagoktól (pl. cigaretta, kávé) színeződtek el, de a természetes fogszínen is képes fehéríteni ez a termék. A gyökérkezelt fogak gyakran kicsit szürkésebbek, és még ezen is világosít a fogfehérítő ecset.

A fogfehérítő toll karbamid-peroxiddal fehérít, és mint megtudtuk, ugyanezt az anyagot használják a fogorvosok is.

Ilyen egyszerű használni

Mosson fogat, törölje szárazra a fogakat. Vigye fel egyenletesen a fogakra a fogfehérítő folyadékot.  Tartsa 10 percig a fogfelületen úgy, hogy közben ne érintkezzen a nyelvével vagy az ajkával (mivel így letörölheti a folyadékot). Utána öblítsen, és kész.

Néhány nap múlva már határozott eredmény lesz látható, 2 hét múlva pedig akár 4-5 árnyalattal is fehérebb lesz a fogsor. Egy szép rúzzsal az ajkakon igazán odavonzza mindenki tekintetét.

 

Diamons fogfehérítő toll 

Ára: 2 980 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő: 2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés:
Telefonon 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)


2009. 10. 01.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés