2024. Július 25. csütörtök
A négy népszerű emberről mindig tudni lehetett, hogy él-hal a fociért, ám csak most derült ki igazán, mennyire fanatikusak. Konta Barbara, Nacsa Olivér, Ganxsta Zolee és Hevesi Tamás ugyanis elindította „A foci körülvesz” mozgalmat, mellyel arra buzdítják az embereket, hogy minden nap focizzanak legalább tíz percet.

ganxta zoli nacsa olivér konta barbara hevesi tamás

Barbara, Olivér, Zolee és Tamás számára a futball nem csupán egy sportág, hanem egy életérzés. Ugyan a foci hazai képviselői az utóbbi időkben – enyhén szólva – nem brillíroztak, ennek ellenére még mindig a labdarúgás a legnépszerűbb sport. „A foci körülvesz” mozgalom elindítói sem hagynának ki egyetlen meccset sem, nincs az a fontos program, ami miatt lemaradnának akár egy gólról is. Azonban most úgy döntöttek: nem csak az eddig megszokott kereteken belül hódolnak szenvedélyüknek, hanem focizásra buzdítanak mindenkit.

„Nem csak én, hanem a környezetemben mindenki focirajongó, és bár már rég óta törtük a fejünket, hogy hogyan lehetne rávenni az embereket arra, hogy gyakrabban rúgják a bőrt, mint eddig, csak most született meg az az ötlet, amit meg is fogunk valósítani. Jelmondatunk: minden nap focizz 10 percet! Ezt nem csak a pályán, vagy a tornateremben lehet megtenni, hanem bárhol, bármikor. Például az utcán, a munkahelyen, ebédszünetben, étteremben, vagyis mindenhol” – magyarázza Hevesi Tamás.

„Bár én egy ideje kerülöm a nyilvánosságot, és sokáig azt gondoltam: ez már mindig így lesz, de most, hogy megszületett ez az ötlet, eszembe sem jutott, hogy ne vegyek részt benne. Ugyanis rajongok a futballért. Nő létemre mindig is imádtam, ráadásul a férjem focista, - akit szintén imádok –, tehát engem valóban körülvesz a foci. Büszke vagyok arra, hogy az elsők között regisztrálhattam magam a www.focikorulvesz.hu-n , így a mozgalom igazolt játékosa lettem” – mondja Konta Barbara.

„Argentína drukker vagyok, de ebben a mozgalomban nem számít, hogy melyik csapatnak szurkolok. Hiszen egyszerűen csak a focinak kell szurkolni. Annak, hogy ha valaki szereti ezt a sportágat, ne csak a tévé előtt ülve, vagy egy meccsen szeresse, hanem művelje is. Én már sokszor fociztam elképesztő helyeken, például kihalt gyártelepen, és most itt az idő, hogy kövessenek ebben az emberek. Ahol eszükbe jut, hogy jól esne egy kicsit rúgni a bőrt, ott tegyék is meg. Akár egy útkereszteződésben is!” – buzdít Ganxsta Zolee.

„Én mindig viccelek, és persze „A foci körülvesz” mozgalmat is humorosan közelítem meg, de ennek ellenére nagyon komolyan veszem. Ganxsta Zolee barátom lesz az, akivel az elkövetkezendő hetekben minden nap focizok legalább tíz percet. Aztán remélem több barátom is csatlakozik a mozgalomhoz, és nem folyton csak Dögléggyel kell rúgnom a bőrt” – nevet Nacsa Olivér.


Forrás: Shortcut Communications
2007. 07. 12.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés