2024. Július 16. kedd
Gyógyítás vagy megelőzés? Nagyon nem mindegy! -  Mire van szüksége a szervezetnek az allergia elkerüléséhez?
Támad az allergia! Ahogy megérkezik a nyár, és a napsugarak simogatják bőrünket, mindannyian vágyunk a szabadtéri kalandokra és a gondtalan pihenésre. Ha te is az allergiások táborát erősíted, ne hagyd, hogy ezek a bosszantó tünetek tönkretegyék a nyári élményeidet. Fedezd fel most, hogyan küzdhetsz hatékonyan az allergiák ellen, és élvezd a nyarat teljes pompájában!

Gyógyítás vagy megelőzés? Nagyon nem mindegy!

Mi az előbbit teljes egészében az orvos szakemberekre hagyjuk, és kizárólag az utóbbival, a megelőzéssel foglalkozunk.

 

Így védekezz a nyári szezon legnagyobb ellenségei ellen>> >>

Szervezetünk egy tökéletesen működő rendszer, aminek minden pontja jól összehangoltan képes egymással együttműködni. Életmódunkkal és szokásainkkal nagy mértékben tudjuk támogatni, de ennek ellenére is érnek minket olyan külső hatások, amelyeket nem tudunk befolyásolni. A túlfokozott és túlhajszolt élet, a stressz, a munkahelyi ártalmak vagy az allergiát kiváltó tényezők ellen nem tudunk globálisan tenni semmit, de egyénileg igenis tehetünk ellene. A szintetikus gyógyszerekre építő megközelítés szerint éppenséggel semmit. Enyhítik, elnyomják, „szőnyeg alá söprik” a tüneteket, és mindezt gyakran súlyos mellékhatásokkal.

Nem kell elviselned, hogy az állandó vagy vissza-visszatérő tüsszögés, viszketés, orrfolyás és vörös, viszkető szemek az életed részévé váljanak. És még csak arra sincs szükség, hogy állandóan mesterséges gyógyszerekkel, antihisztaminnal terheld a szervezeted.

 

Hogyan tudok 1 kg homoktövist bevinni egyetlen kanállal? >>

Mire van szüksége a szervezetnek az allergia elkerüléséhez?

A kulcs a homoktövis. A homoktövis bogyója az egyik legtáplálóbb és vitaminokban leggazdagabb gyümölcs/gyógynövény a növényvilágban. Magas antioxidáns tartalmánál fogva sejtregeneráló, immunerősítő, és csökkenti az allergiás reakciókat (pl. szénanátha). C-vitamin tartalma 10-szerese a citroménak. Ösztönzi a máj regenerációját. A tudósok úgy gondolják, hogy a bioflavonoidjai közül a quercetin, baicalin, miricetin erős gyulladásgátló hatásában keresendő az ok, amiért a homoktövis jelentősen csökkenti az allergiás tüneteket. Nyilvánvaló, hogy a homoktövis fogyasztása egy erőteljes megoldás az allergiás tünetek megszüntetésében, de ha a probléma már kialakult, akkor napi min. fél-1 kg-ot kellene fogyasztani belőle. Még ha sikerül beszerezni, sem biztos, hogy szeretnénk ennyit megenni belőle nap mint nap. A homoktövis erőteljes, de önmagában nem elég hatékony megoldás az allergia megszüntetésére, hanem a növények olyan kombinációjára van szükség, ami több oldalról járul hozzá az immunfolyamatok támogatásához. Erre tökéletes megoldás az InnoFit termékek közül a Child , amely 100%-ban természetes gyümölcskoncentrátum, és a homoktövis mellett tartalmaz még céklát, almát, feketeribizlit, fekete áfonyát, meggyet, tőzegáfonyát, vörös szőlőt, bodzabogyót, fekete szedret, fekete berkenyét, hibiscust.

Fogyasztásával fél perc alatt hozzájuthatsz a napi szükséges vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és egyéb bioaktív vegyületekhez.

Ha érdekel a májvédő táplálkozás, vagy szeretnéd tudni, milyen okok vezetnek a zsírmáj kialakulásához, akkor ide kattintva jelentkezz az ingyenes online előadásra!
Szponzorált tartalom


Szerző: Tomasovszki Dóri

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés