2020. Szeptember 28. hétfő
Grillezett marha öt hozzávalóval: egyszerű, gyors nyári vacsora

Hozzávalók (2 fő részére):

1. 1 T-bone steak, esetleg bél- vagy hátszín (kb. 35 dkg)

2. Gyógyfű Préri marhasült fűszerkeverék

3. 2 evőkanál olívaolaj

4. 2 paradicsom

5. só

frissen őrölt feketebors

A káposztasalátához:

1. 1 kis fej káposzta, vékony csíkokra szelve

2. 1 sárgarépa, meghámozva és vékony csíkokra szelve

3. só

4. frissen őrölt fehérbors

5. 1 evőkanál majonéz

6. 2 evőkanál tejföl

7. egy kevés fehér balzsamecet

steak

Elkészítés:

A húst a fűszerkeverékkel ízesítsük, hintsük meg olívaolajjal, és mindkét oldalát lassan grillezzük meg (oldalanként körülbelül 6 percig). A paradicsomokat vágjuk félbe, azokat is grillezzük 2-3 percig, majd sózzuk, borsozzuk a végén. A salátához keverjünk össze minden hozzávalót, és 20 percig hagyjuk összeérni őket. Vegyük ki a hússzeleteket, és a salátával tálaljuk.

 

Gyógyfű Préri marhasült fűszerkeverék: marhahús száraz pácolásához, fűszerezéséhez. Összetevők: borsikafű, fűszerkömény, koriandermag, lestyánlevél, mustármag, rozmaringlevél, szurokfű. Itt tudod beszerezni >>

Grill marha fűszer


2020. 07. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés