2019. November 21. csütörtök

Vargányás sertéssült

Hozzávalók 4 személyre:

•1 kg sertéstarja

•3-4 evőkanál mustár

•2-3 evőkanál olívaolaj

•3-4 gerezd fokhagyma

•só, bors

•Gyógyfű vargányás sertéssült fűszerkeverék

Elkészítés:

A felszeletelt húsok mindkét oldalát besózzuk, félretesszük. A fokhagymát a fokhagymapréssel szétzúzzuk, az olajhoz tesszük csakúgy, mint a mustárt és a borsot. Összekeverjük, bekenjük a húsokat a páccal, leaglább 3-4 órán át pácoljuk. Alumínium tálcán készre sütjük.

Gyógyfű vargányás sertéssült fűszerkeverék: A vargányagomba és a borókabogyó enyhén vad jelleget ad az elkészített ételeknek. Az új főzési szokások kedvelőinek ajánljuk. Összetevők: bazsalikom, borókabogyó, fűszerkömény, koriandermag, vargányagomba. Itt tudod beszerezni >>

 

Vargányás sertéssült fűszer


2019. 08. 07.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés