2021. Március 01. hétfő
Elképzelhető, hogy többször, sokféle fogyókúrás módszerrel próbálkoztál már, a tudományos megoldásoktól az önkínzásig. Lássuk be, sikeres fogyókúra nincs diéta nélkül! Viszont a legfegyelmezettebb ember is elbukik, ha a diéta túl szigorú, nem ízlik a javasolt étel, vagy sok koplalással jár.

Th ever sikeres fogyókúraElképzelhető, hogy többször, sokféle fogyókúrás módszerrel próbálkoztál már, a tudományos megoldásoktól az önkínzásig. Lássuk be, sikeres fogyókúra nincs diéta nélkül! Viszont a legfegyelmezettebb ember is elbukik, ha a diéta túl szigorú, nem ízlik a javasolt étel, vagy sok koplalással jár.


2021. 02. 26.
Ossza meg: Kövessen minket:
A hideg idő mindenkit egyformán érint, mégsem lesz mindenki náthás. A kellemetlen betegség azokat támadja meg, akiknek az immunrendszere nincs kellőképpen felkészülve a télre. Mit tehetünk a megelőzésért, és mi a teendő megfázás esetén?

gyógytea náthaA hideg idő mindenkit egyformán érint, mégsem lesz mindenki náthás. A kellemetlen betegség azokat támadja meg, akiknek az immunrendszere nincs kellőképpen felkészülve a télre. Mit tehetünk a megelőzésért, és mi a teendő megfázás esetén?


Szerző: Nagy Tünde
2021. 01. 08.
Ossza meg: Kövessen minket:
Egy forró gyógytea nem csak a kedvünknek tesz jót, hanem kúraszerű fogyasztása orvosolja a meghűléses panaszokat, csillapítja a köhögést, enyhíti a torokfájást. Mely gyógynövények a legjobbak ezekre a panaszokra?

Gyógytea teaserEgy forró gyógytea nem csak a kedvünknek tesz jót, hanem kúraszerű fogyasztása orvosolja a meghűléses panaszokat, csillapítja a köhögést, enyhíti a torokfájást. Mely gyógynövények a legjobbak ezekre a panaszokra?


Szerző: Nagy Tünde
2021. 01. 08.
Ossza meg: Kövessen minket:
A külső környezettel közvetlenül érintkezésbe kerülő bőrfelszínek közül a kéz bőre tekinthető a legszennyezettebbnek. A bőrfelszínen megtelepedő mikroorganizmusok miatt a fertőzés terjedési mechanizmusában a legfontosabb közvetítő a kéz. Különösen a jelenlegi helyzetben, amikor a koronavírus járvány világméreteket ölt, kiemelten fontos, hogy tisztában legyünk a kézhigiéne alapvető kérdéseivel, vagyis mivel, mikor, hogyan fertőtlenítsük a kezünket?

Kéz hartmann teaserA koronavírus járvány világméreteket ölt, így kiemelten fontos, hogy tisztában legyünk a kézhigiéne alapvető kérdéseivel, vagyis mivel, mikor, hogyan fertőtlenítsük a kezünket?


2020. 12. 02.
Ossza meg: Kövessen minket:
Sokak által ismert és rettegett probléma az ajakherpesz, amely nemcsak fájdalmas, csúnya és kellemetlen, hanem fertőz is. Mit kell tudni az ajakherpeszről, és milyen kezelési mód ajánlható?

Herpesz segítségSokak által ismert és rettegett probléma az ajakherpesz, amely nemcsak fájdalmas, csúnya és kellemetlen, hanem fertőz is. Mit kell tudni az ajakherpeszről, és milyen kezelési mód ajánlható?


Szerző: Nagy Tünde
2020. 11. 30.
Ossza meg: Kövessen minket:
A szemészeti rendellenességek között az egyik leggyakoribb az ún. száraz szem szindróma (keratoconjunctivitis sicca). Maga a betegség nem csupán kellemetlen, de ha kezeletlen marad, akkor komoly károkat is okozhat a szemben.

Szem close up teaserA szemészeti rendellenességek között az egyik leggyakoribb az ún. száraz szem szindróma (keratoconjunctivitis sicca). Maga a betegség nem csupán kellemetlen, de ha kezeletlen marad, akkor komoly károkat is okozhat a szemben.


Szerző: Nagy Tünde
2020. 11. 19.
Ossza meg: Kövessen minket:
A szemszárazság (Keratoconjunctivitis sicca) igen gyakori probléma, minden ötödik ember szenved tőle. Monitor előtt dolgozók alábbi cikkünkben hamar magukra ismernek. Hasznos, betartható tanácsokat adunk a szemszárazság megelőzésére, és annak hatékony kezelésére. Az alábbi útmutató követésével általános egészségünkért is sokat teszünk!

Optaridin saját teaseresHasznos, betartható tanácsokat adunk a szemszárazság megelőzésére, és annak hatékony kezelésére. Az alábbi útmutató követésével általános egészségünkért is sokat teszünk!


Szerző: Tajnafői Éva
2020. 11. 19.
Ossza meg: Kövessen minket:
1.  |  2.  |  3.  |  4.  |  5.  |  6.  |  7.  |  8.  |  9.  |  következő ›utolsó »Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés