2018. Május 20. vasárnap

Fókuszban: Méregtelenítés

tisztítókúra
Ha hetente egy zöldség- vagy gyümölcsnapot tartunk, máris sokat tettünk a méregtelenítés, tisztítás ügyében, ezenkívül könnyebben karbantarthatjuk súlyunkat.
BŐVEBBEN


ájurvédikus, tisztítókúra

Az ájurvéda ősi indiai tudomány, melynek segítségével megismerkedhetünk a szervezet méregtelenítésének módjaival.


BŐVEBBEN


méregtelenítés
A böjtöléssel együtt járó méregtelenítő kúrák teljesen legyengíthetik a szervezetet, figyelmeztetnek szakértők, akik a fogyni vágyókat kihasználó méregtelenítő és léböjtkúrák veszélyeire hívják fel a figyelmet.
BŐVEBBEN


Méreg
A helyesen alkalmazott tisztítókúra segíti a szervezet saját méregtelenítő folyamatait.
BŐVEBBEN


Tisztítókúra
A méregtelenítő kúra legsarkalatosabb pontja a táplálkozás. Fel kell készülnünk erre a három hétre, ami azt jelent, hogy pontosan meg kell terveznünk a menüt, és be kell szereznünk a legmegfelelőbb alapanyagokat. Sokat segít, ha beszerzünk egy jó vegetariánus szakácskönyvet, és abból válogatjuk ki az ízlésünknek megfelelő fogásokat. Ha lehetőségünk van rá, vásároljunk biopiacon, így biztosan vegyszermentes termékekhez jutunk.
BŐVEBBEN


Tisztítókúra

A tisztítókúra sikerét nagy mértékben fokozza, ha a méregtelenítést "külsőleg" is elősegítjük: a mindennapos, fizikai állapotunknak megfelelő mozgás elengedhetetlen, emellé pedig érdemes beiktatni rendszeres szaunázást és masszázst is.


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés