2019. Augusztus 17. szombat
1 . oldal

Grillezett marha ételfotó

Hozzávalók/4 adag

•8 vastag szelet marhahús (lehet steakhús vagy hátszín)

•só, bors

•1 ek. olívaolaj

•Gyógyfű Préri marhasült fűszerkeverék

Elkészítés:

Száraz pácolást készítünk: a fűszerkeveréket közvetlenül a húsra dörzsöljük, kevés olajjal is bedörzsöljük, zsírpapírba vagy alufóliába csomagoljuk. Akár egy napig is állhat benne, de 3-4 óra is elegendő. Feltesszük a faszénre, és addig sütjük, amíg szép barna kéreg nem nem lesz mindkét oldalán. Utána fedjük le a grillt, és minimum 1 órán át még süssük át rendesen a vastag hússzeleteket.

Gyógyfű Préri marhasült fűszerkeverék: marhahús száraz pácolásához, fűszerezéséhez. Összetevők: borsikafű, fűszerkömény, koriandermag, lestyánlevél, mustármag, rozmaringlevél, szurokfű. Itt tudod beszerezni >>

Grill marha fűszer


2019. 08. 07.
Ossza meg: Kövessen minket:



Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés