2021. Március 07. vasárnap

Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

A halálozási statisztikák szerint a szív- és érrendszeri problémák után a daganatos betegségek szedik a legtöbb áldozatot Magyarországon. Azonban a – rendszeres rákszűrés vagy az első jelek alapján - idejében felismert daganatos betegségek többsége nagy eséllyel gyógyítható.


Évente ötvenezer új esetet diagnosztizálnak, és több mint harmincezer ember hal meg hazánkban daganatos betegségben. A statisztikák élén a tüdőrák, a vastagbélrák, az emlőrák és a prosztatarák áll, de nem elhanyagolható például a szájüregi, a gége-, a méhnyak-, a here-, a gyomor- és a májrák veszélye sem. A gyógyulás esélyét jelentősen növeli a minél korábbi felismerés, az időben elkezdett kezelés. Ezt a rendszeres szűrővizsgálatok teszik lehetővé, és az, ha az érintett ismeri saját testét, felfigyel a változásokra. Nézzük azokat a leggyakoribb panaszokat, amelyek daganatos betegségek első jelei is lehetnek!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ha komolyan veszed a tartós fogyást,

és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne

- Füst- és szagmentes

- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is

- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.

- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..

 

MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >>

----------------------------------------------------------------------------------------------------

[ Elhúzódó légzőszervi tünetek]

A légúti fertőzések évente többször is előfordulnak, azonban fel kell figyelni arra, ha a rekedtség, a köhögés, a fokozott váladékképződés, a gombócérzés, a nehéz légzés, a fulladás több hétig megmarad, esetleg véres köpet ürül, hiszen ez nyaki daganat jele is lehet.

[ Az emésztőrendszer vészjelzései]

Az emésztési zavaroknak ezer oka lehet, sokszor egyszerűen a stressznek tulajdonítjuk. Ha az étvágytalanság, gyengeség, rossz közérzet, vérszegénység, sápadtság állandósul, indokolatlan fogyás, netán véres széklet jelentkezik, ha túl gyakran tapasztal kellemetlen puffadást, hányást, hasi görcsöket, hasmenést, akkor indokolt a mielőbbi szakorvosi vizsgálat.

[ Látható, tapintható, tapasztalható elváltozások]

A női ciklus szokott rendjének változása is figyelmet érdemel: a szokatlanul erős vérzés, a görcsök, a köztes vérzések előfordulása, vagy felszaporodó hüvelyváladék esetén ajánlatos mielőbb szakorvoshoz fordulni. Szintén fontos jel, ha a nyakon, a hónaljban vagy a lágyéki részen tapinthatóan megnagyobbodnak a nyirokcsomók, vagy a bőr alatt kitapintható csomók, göbök jelennek meg. A bőrünk is tükre lehet az egészségi állapotunknak: a sárgás bőrszín vagy a nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, a megváltozott színű, formájú festékes anyajegyek is veszélyt jelezhetnek.

[ Gyanús rendellenességek]

Ne hagyjuk tisztázatlanul azt sem, ha visszatérő, tisztázatlan eredetű fájdalom vagy tartós hidegrázás, láz jelentkezik, esetleg állandósulnak a magas vérnyomásra utaló értékek, mert ezek is lehetnek daganatos betegség első jelei is.


Szerző: Kiss Éva
2021. 01. 08.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés