2020. November 23. hétfő
A brit kormány egy nagyszabású alkoholellenes kampány nyitányaként az alkoholistákat kilenc kategóriába sorolta azzal a céllal, hogy amennyiben valaki felismeri mértéktelen ivászatának okát, könnyebben megszabadulhat káros szenvedélyétől. Ajánlunk figyelmükbe egy magyar teakeveréket is, ami szintén segíti a leszokást, valamint csökkenti a másnaposság tüneteit is.

A besorolás szerint létezik a bánatos alkoholisták kategóriája, ahová olyan személyek kerültek, akik épp krízishelyzetbe kerültek: elvesztették hozzátartozójukat, elváltak vagy pénzügyileg kerültek padlóra. Az ilyen emberek vigaszt remélnek az alkoholtól, amely reményeik szerint segít majd átvészelni a nehéz időket.

A stresszes alkoholistákon túl nagy a munkahelyi vagy otthoni nyomás: ők csupán a szesz segítségével képesek elengedni magukat.

Az elfoglalt alkoholisták kategóriájába olyan egyének nyertek besorolást, akiknek percre be van osztva a napjuk. Esetükben az alkohol kapcsolatteremtő szerepet játszik.

A konformista nagyivók a teremtés azon koronái, akik szentül meg vannak arról győződve, hogy esténként a férfinak a kedvenc kocsmájában a helye. Számukra a pub a második otthon.

A társasági részegesek kiterjedt baráti kompániájukkal alkoholizálnak. Esetükben a közös ivászat biztonságérzetet ad, e társasági események jelentik életük igazi értelmét.

Az unatkozó alkoholisták általában egyedülálló anyák vagy frissen elvált személyek, akiknek alig-alig vannak barátaik. Esetükben az alkohol jelenti a társat, s a társaságot, az esti egy-két, vagy még több pohárkával ünneplik meg, hogy vége az unalmas napi robotnak.

A macsó részegesek viszont a vélt vagy valós mellőzöttségük okán alkoholizálnak, valamint azért, mert meggyőződésük szerint az igazi férfi iszik.

A hedonista alkoholisták kategóriájába szinglik és elváltak kerültek, valamint olyan emberek, akiknek felnőtt gyermekei már kirepültek a családi fészekből. Az érintettek azért isznak, hogy saját maguk előtt bizonyítsák, mennyire szabadok, függetlenek és fiatalok.

Végül a függők kategóriájába olyan férfiak kerültek, akik gyakorlatilag a kocsmába élnek. Az érintetteknél a szenvedélybetegség kialakulásában több tényező játszik közre, beleértve az unalmat és az állandó elégedetlenséget.

 

Hogyan szokjunk le az alkoholról?

 

A komoly alkoholisták természetesen csak orvosi felügyelet mellett kezdhetnek hozzá a leszokáshoz, ami segítség nélkül életveszélyes állapotot is okozhat. Akik azonban nem tartoznak a súlyosan függők közé, jó szolgálatot tehet egy gyógyteakeverék is a Gyógyfű Kft.-től, ami stílusosan az ANTI-ILLUMINATO nevet kapta.

Mit tud ez a gyógytea? 

 

A teakeverék gyógynövényei egymás hatását támogatva csökkentik az alkohol utáni vágyat, ezért használható "saját kezdeményezésű" elvonókúránál. A májtámogató, méregtelenítő hatás segíti a szervezet kitisztulását. A hangulatjavító, antidepresszáns, nyugtató gyógynövény komponensek kezelik az esetleges elvonási tüneteket is. A tea sikeresen alkalmazható nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása után fellépő másnaposság ellen.

Támogatja az alkohol lebontását, csökkenti a véralkohol szintet. A gyömbér gyökér a gyomorpanaszok, hányinger és a fejfájás ellenszereként működik. Az összetevők helyreállítják a szervezet normális működését.

Az ismertetett élettani- és gyógyhatásokat évszázados népi tapasztalat (Kína, Japán, Korea), állatkísérletek és humán klinikai megfigyelések egyaránt igazolják. A szervezetre gyakorolt komplex pozitív hatása miatt a tea nem csak az alkoholos állapotok kezelésére, hanem közérzetjavítóként, általános erősítőként is fogyasztható!

Megnézem az ANTI-ILLUMINATO gyógyteát>>


Forrás: MTI

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés