2021. Július 28. szerda
Itt a jó idő, aminek mindannyian örülünk. Nyáron is oda kell figyelni az egészségünkre, a hőségben például a vénák jobban kitágulnak. Jó tanácsok visszeres panaszoktól szenvedőknek.

Többféle oka lehet a visszértagulatok kialakulásának. Gyakran örököljük a vénás érfalak gyengeségét, de az ülő vagy állómunka is kihozhatja, csakúgy, mint a mozgásszegény életmód, vagy a jelentős túlsúly. Tudni kell azonban, hogy a nyári melegben kitágulnak az erek, amitől nem csak láthatóbbá válnak, hanem megnő a trombózis veszélye is.

Venoprotep nyárVenoprotEP: érvédő hatású gyógyszer

Bármi is az oka a visszeres panaszok létrejöttének, fontos, hogy erősítsük az erek falát, és gátoljuk a vénák tágulását. A VenoprotEP egy olyan vény nélkül kapható gyógyszer, ami a vénák tágulásának gátlása mellett növeli a hajszálerek ellenállását is. Ha idült vénás ellégtelenségben szenved, a gyógyszer segíthet az alábbi panaszokon: - nehézláb érzés - feszülés, - fájdalom - éjszakai lábikargörcs. A patikákban kapható gyógyszer alkalmas a heveny aranyeres panaszok kezelésére is.

Megnézem a VenoprotEP-et >>

Az életmód is segít!

Nyáron a legfontosabb az elegendő folyadékfogyasztás, ami megelőzi a vér besűrűsödését. Bármilyen folyadék jó, kivéve az alkohol és a koffein. Mozogjon sokat, mert az serkenti a vérkeringést, sétáljon, ússzon, kocogjon, biciklizzen, de kerülje a hirtelen nagy erőkifejtéssel járó sportokat. A rugalmas fásli vagy a kompressziós harisnya is jó szolgálatot tehet, ha fokozódnak a panaszok. Ami viszont biztosan nincs jó hatással a visszerekre: a napozás, a meleghatás (pl. szauna, forró fürdő), a szolárium. Utazáskor is gondoljon a vémák egészségére: tornáztassa a lábát, ha ül, körözzön a lábfejével. Hosszas autóút során tartson pihenőt, szálljon ki az autóból, mozgassa meg a lábait, repülőn pedig minden alkalmat ragadjon meg a mozgásra.

Megnézem a VenoprotEP-et >>

 

Szponzorált tartalom


2020. 05. 09.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés