2021. Június 23. szerda
Elege van a hunyorgásból, a mindig elkallódó olvasó- és utcai szemüvegekből, a kényes kontaktlencsékből? A legmodernebb látáskorrekciós lehetőség, a lézeres szemműtét segítségével segédeszközök nélkül is élvezheti a tökéletes látást!

A szemészeti csúcstechnológia, a lézeres műtéti eljárás révén egyetlen beavatkozással helyreállítható az éleslátás, úgy, hogy a továbbiakban nem lesz szüksége szemüvegre, kontaktlencsére, megszabadulhat a látáskorrekciós eszközöktől. A lézeres látásjavító beavatkozás nem igényel kórházi tartózkodást, ambulánsan mindössze egy félóra alatt elvégezhető. A technika alkalmas azoknak a dioptriahibáknak a kezelésére, amelyeket addig szemüveggel, kontaktlencsével korrigáltak, így a rövidlátás, a távollátás, az asztigmia és az ún. öregszeműség esetén is.

A legmodernebb lézeres dioptria-korrekció során két lézer dolgozik. Az első egy nagyon stabil lebenyt képez, követve a szem görbületét. A második lézer eltávolítja a látásjavításhoz szükséges szövetmennyiséget az előzőleg elkészített lebeny felhajtása után. A szaruhártya-korrekció után a lebenyt visszahajtják, varratra nincs szükség. Az eljárás gyors és fájdalommentes.

A legújabb technológia a VISUMAX

Az utóbbi évtizedek a szemészet rohamos fejlődését hozták, rendre jelennek meg az egyre újabb fejlesztések, csúcskészülékek. A Focus Medical másfél évtizede elsőként vezette be a lézeres FEMTO technológiát a korábbi, rezgőkéses LASIK készülékek helyett.

A Focus Medical továbbra is élen jár az új, korszerű technológiák bevezetésében, hiszen náluk érhető el Magyarországon a Zeiss gyár legújabb lézerberendezése, a VisuMax. Ez a technológia minden korábbinál több páciens számára nyitja meg a lézeres látáskorrekció lehetőségét, így olyanok is igénybe vehetik, akiknél szemnyomás megnövekedésének veszélye miatt a kétlézeres kezelés ellenjavallt volt.

A VisuMax kiemelkedő pontossággal, felülmúlhatatlan sebességgel és kíméletes kezelési technikával rendelkezik. A VisuMax elképesztő precizitása a nagyon alacsony lézerimpulzus energiával kombinálva pontosabb és finomabb lebenyt készít, mint bármely más femtoszekundumos lézer. Mindezt egyedülálló módon a páciens anatómiájának és fiziológiájának megfelelően, testre szabottan. A páciensek szerint a VISUMAX kezelés nem jár nagyobb kellemetlenséggel, mint egy lágy kontaktlencse felhelyezése.

A VISUMAX kezeléssel minden korábbi eljárásnál gyorsabban, hatékonyabban és kíméletesebben lehet megszüntetni a fénytörési hibákat.Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés