2021. Június 23. szerda
A tiszta, friss, ásványi anyagokban gazdag ivóvíz a legegészségesebb szomjoltó, de a vezetékes víz minősége, íze nem mindenütt egyenletes. Egy egyszerű, környezetbarát eszközzel, a BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsóval biztosíthatja a palackozott víz helyett folyamatosan a szűrt, lágy, magnéziummal dúsított, olcsó vizet a családjának.

Magyarország azon szerencsés országok közé tartozik, ahol – nagyon kis területet kivéve - iható a közműszolgáltató által biztosított vezetékes víz. A csapvíz a szakemberek szerint is a legegészségesebb és a legolcsóbb módja annak, hogy a szervezete napi folyadékszükségletét biztosítsa. Ugyanakkor problémák is adódnak: van, akinek a csapvíz íze vagy szaga ellen van kifogása, mert érzékeli annak klórtartalmát. Más arra panaszkodik, hogy helyenként, például Budapesten az átlagosnál jóval keményebb a víz, amit előbb-utóbb megtapasztal a háztartási kisgépeken is, mert a kávéfőzőkön, vízforralókon lerakódik a vízkő. A régi tömbházak elavult vezetékei is ronthatják a víz minőségét, előfordulhat, hogy a vízvezeték csövekből ólom, cink, réz vagy – a cső sérülése esetén – egyéb szennyeződés kerül a vízbe. A palackozott ásványvizekkel sem oldható meg megnyugtatóan ez a probléma, hiszen a hazaszállításuk, tárolásuk folyamatos gondot jelent, a műanyag flakonok pedig a többszörösére duzzaszthatják a háztartási hulladékot. Egy környezettudatos megoldással, a BWT vízszűrő kancsóval  mindezt elkerülheti!

Megnézem a BWT szűrőkancsót

Magnéziumban dús, lágy, tiszta víz a csapvízből

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó kiszűr minden kellemetlen szagot és a legtöbb ártalmas anyagot, klórt és nehézfémet az ivóvízből. Használatával a víz keménysége csökkenthető, és a háztartási eszközöket is megóvja a vízkő lerakódástól. Nemcsak lecsökkenti a vízkő képződését, de a szűrője magnéziumot is juttat a vízbe, amely a napi ásványi anyag szükséglet miatt is fontos. Az eredmény majdnem semleges pH-értékű, lágy, tiszta víz, amely tökéletesen hozzájárul a napi víz, tea és kávé fogyasztás maradéktalan élvezetéhez. Mindig friss, mindig elérhető!

 Megnézem a BWT szűrőkancsót

Környezetbarát, takarékos megoldás

Látta már az óceánokon úszó műanyagszemét szigetek riasztó képeit? A BWT kancsó segít abban, hogy Ön ne gyarapítsa a környezetbe kerülő hulladékot a vizes palackokkal! Ráadásul ezzel a környezettudatos döntéssel spórolhat is, és ami különösen fontos, a tiszta, üde vízzel az egészségéért is tehet. Egyszerűen tartsa a BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsót a csap alá, nyissa meg a csapot, szűrje meg a vizet, és élvezze a magnéziummal dúsított, tisztább vizet! Ha gyorsan dönt, a szállítási díjat is megtakaríthatja: december 6-tól 10-ig, vagyis szerdától vasárnapig ingyenes kiszállítási akcióval juthat a termékhez.

Megnézem a BWT szűrőkancsót


2017. 12. 04.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés