2024. Június 17. hétfő

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


Ha a nőnek nincs csikló orgazmusa

Tisztelt Doktor Úr!

Egy elég bonyolult kérdéssel fordulnék Önhöz. A barátnőmmel jó a szexuális kapcsolatunk, több mint egy év alatt nem volt semmi probléma eddig. Mind a kettőnknek jó, és a végén ő is eljut a csúcsra. Azonban tudomásom szerint a legtöbb nő a csikló orgazmusra képes csak, a hüvelyire sokkal kevesebben. Az én barátnőmnél ez pont fordítva van. Nála a hüvelyi orgazmus sikerül, a csikló orgazmus viszont kezdettől fogva nem. Nem esik neki jól az sem, ha orálisan, vagy kézzel kényeztetem a csiklóját, illetve bizonyos pózokban is ha ingerelve van a csiklója, az sem jó érzés neki egy idő után. Nem gondolom, hogy a technikámmal lenne probléma, mert figyelmes vagyok, és gyengéd, továbbá ha a csiklójához nem nyúlok szereti az orális szexet és azt is, ha a kezemmel izgatom. Tudunk beszélgetni az ilyen dolgokról, hogy kinek mi a jó, ki mit szeretne, természetesen erről is beszéltünk, és ő azt mondta, hogy ez a dolog sosem ment neki.

De engem mégsem hagy nyugodni, ugyanis korábbi partnereknél tapasztaltam, hogy mennyire jó tud lenni a csiklóorgazmus a nők számára és olyanról még nem hallottam, hogy ez ne menne a nőknek. Vagy mégis? Lehet a páromnak ez az ami nem megy? Esetleg valami nőgyógyászati problémája lehet? Pedig nőgyógyászhoz is évente egyszer eljár.

Segítségét és válaszát előre is köszönöm!

kerdezo8Kedves Kérdező, a kérdése túl általános ahhoz, hogy konkrétan válaszolhassak rá, ezt olvassa el: http://www.vital.hu/noi-orgazmus
A partner általában nehezebben találja meg a kulcsot – a barátnőjének kellene megpróbálkozni azzal, hogy megismerje a saját testét, a saját reakcióit.

 

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés