2024. Június 17. hétfő

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


Nagy mellek iránti titkos vonzalom

Kedves János!

Segítségre szorulok!
Röviden leírom a problémámat:
32 éves, jól szituált férfi vagyok, két kicsi gyermek édesapja, van egy gyönyörű, csinos feleségem. A szexuális életünk teljesen rendben van, rendszeresen át tudunk élni közös orgazmust, szeretjük az orális szexet is, mindent meg tudunk beszélni.

Van azonban egy gyengém: a női mell. A feleségemnek kicsi mellei vannak, és én talán ezért is elég gyakran érzek vágyat arra, hogy nagy melleket is fogdoshassak. Az emlőplasztika ezt nem oldaná meg, mivel a szilikon cici nem vonz. Soha nem volt dolgom más nővel, ő az első szerelem, és nem szeretném megcsalni. Igazából arra nem is vágyom, hogy más nővel szeretkezzek. Ilyen gondolatok foglalkoztatnak, hogy hébe-hóba elmennék egy nagymellű prostihoz, akitől csak annyit kérnék, hogy simogathassam a melleit. Attól tartok viszont, hogy ha ezt megtenném, nem tudnék a feleségem szemébe nézni többet. Mindig elnyomom magamban ezt a vágyat, de újra és újra felbukkan, és félek, hogy egyszer elhagy az erőm. Ráadásul vallásos is vagyok, ezért nem igazán fér bele a dolog a világnézetembe, félek, hogy meghasonlanék önmagammal.

Gondoltam arra is, hogy engedélyt kérek a feleségemtől arra, hogy pl. havonta egyszer felkeresek egy prostit ilyen szándékkal, de félek. hogy nagyon megbántanám, és nem is engedné szerintem. De átverni sem akarom.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Le kell mondani a vágyról egy életre, vagy van valami köztes megoldás?
Köszönöm a választ:

majrekidKedves Kérdező, ennyi információ alapján nem lehet pontosan kideríteni, hogy mi van a "gyengéje" mögött. Ennek megfelelően nem tudok a kérdéseire sem megbízható választ adni. A háttér felderítéséhez, a javaslattételhez ebben az esetben személyes konzultációra van szükség.

 

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés