2021. Május 06. csütörtök

A hét témája: Szépségápolás otthon

Téli bőrápolás3

A zöldségek és gyümölcsök nem csupán elfogyasztva szolgálhatják egészségünket, de ha pakolást vagy krémet készítve belőlük az arcunkra is kenjük őket, éppúgy megszépítik a bőrünket, mint drágább bolti társaik.


BŐVEBBEN


lábápolás

Lábainkra hárul teljes testsúlyunk cipelése; egy ekkora megterhelésnek kitett testrész kiemelt gondoskodást igényel. Egy rövid, otthoni lábápoló program is nagyon meghálálja magát, hiszen a lábaink kényeztetésével egész testünk érezhetően felüdül.


BŐVEBBEN


Olajos masszázs otthon

A test és lélek ellazítása meglehetősen biztos módja a szépségápolásnak. A masszázs kisimít és megnyugtat, illóolajokkal kombinálva pedig kölcsönösen felerősíthetik egymás hatását. Kipróbálhatjuk otthon is!


BŐVEBBEN


Télibőrápolás1

Télen arcbőrünk sokkal nagyobb törődés igényel az év többi évszakához képest az időjárás viszontagságai miatt.


BŐVEBBEN


Haj csodatett

„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...


BŐVEBBEN


szépségápolás

Ha nincs időnk vagy lehetőségünk rendszeresen kozmetikushoz, fodrászhoz menni, a szokásos szépségápolási rutinunkat is feldobhatjuk néhány tanács megfogadásával és egy-egy pár percet igénylő kezelés beiktatásával.


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés