2021. Május 06. csütörtök

Fókuszban: Klímaváltozás

Klímaváltozás1
A nyári "Kell ennyi energia?!" közösségi média kampány után a GreenDependent Intézet az E.ON Hungária támogatásával immár 7. alkalommal indítja el az E.ON EnergiaKözösségek programot, ami jó lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők kis közösségekben, elsősorban viselkedésváltozással csökkentsék karbon-lábnyomukat.
BŐVEBBEN


Klímaváltozás2új

A Lounge Group reprezentatív kutatása szerint a magyarok közel 60 százaléka szeretne a jelenleginél többet tenni a klímaváltozás kezelése érdekében. Egyre több jel mutat arra, hogy cselekednünk kell, az elmúlt hetekben zajló ausztráliai óriástüzek a fagyos télben is emlékeztetnek minket a klímaváltozásra.


BŐVEBBEN


Klímaváltozás3
A klímaváltozás jelentős egészségkárosító hatással bír - mutatott rá friss jelentésében az Egészségügyi Világszervezet (WHO).
BŐVEBBEN


Klímaváltozás4
Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők, mivel a növények és zöldségek termesztésének ökológiai lábnyoma sokkal kisebb mint az állattenyésztésnek - mondta Antal Emese dietetikus.
BŐVEBBEN


Klímaváltozás6
A globális élemiszerproblémák megoldását sürgeti a világ tudományos akadémiáit képviselő szervezet, az InterAcademy Partnership (IAP).
BŐVEBBEN


Klímaváltozás5

Mi a három kulcslépése annak, hogy az emberiség fenntartható jövőt építsen ki magának 2050-re.


BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés