2021. Május 06. csütörtök

Hírek

Vajon mi az oka annak, hogy egész nap visszafogottan és egészségesen táplálkozunk, de a délutáni órákra aztán eltörik valami bennünk, és nassolni kezdünk? A szakemberek szerint a sütemény a délutáni órákban vonzóbb opció, mint délelőtt.
BŐVEBBEN


Sok fiatal nő használ megbízhatatlan fogamzásgátló módszert: a magyar nők 21 százaléka az elmúlt egy évben egyáltalán nem védekezett a szexuális együttlétei során, de aggasztóan népszerű volt a megszakításos közösülés is.


BŐVEBBEN


Bizonyos növények levelében olyan fényérzékenyítő anyag található, amely a bőrrel érintkezve, napsütés hatására égési sérüléshez hasonló, súlyos allergiás reakciót okozhat. A fitofotodermatitisz néven ismert bőrtüneteket olyan gyakori, a kiskertekben is megtalálható zöldségfélék is képesek előidézni, mint a petrezselyem és a zeller.


BŐVEBBEN


Szakemberek szerint nem lenne szabad csupán a szülők kedvéért – mindenféle orvosi indok nélkül - ultrahang-felvételeket készíteni a magzat tízhetes kora előtt, ezzel ugyanis ismeretlen veszélyeknek is kitehetik a még fejlődésben levő gyermekek egészségét.
BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés