2024. Június 16. vasárnap
A férfi nemi szerv méretének növelésére számtalan eljárás létezik, sok közülük azonban egyszerű átverés. Egy olasz pénisznagyobbító készülék a klinikai tesztek szerint eredményesen, akár 36%-kal növelheti meg a pénisz hosszát.

Azon férfiak, akik hat hónapon keresztül minden nap viselték a pénisznyújtó szerkezetet, petyhüdt állapotban 32%-os, merev állapotban egészen 36%-os hossznagyobbodást voltak képesek elérni. Torinói Egyetem San Giovanni Baptista Kórházának kutatói szerint az Andro-Penis nevű szerkezet megfelelő alternatívája lehetnek a pénisznagyobbító műtétnek, mivel az eredmények szignifikánsnak, a páciensek pedig elégedettnek bizonyultak a módszerrel.

pénisz

A készüléket tesztelő betegcsoportba huszonegy, átlagosan negyvenhét éves, erősen motivált pácienst vettek fel, közülük tizenhat csinálta végig a tizenkét hónapos tesztet – derült ki Dr. Paolo Gontero urológus szavaiból. A résztvevők a kísérlet előtt pszichoszexuális tanácsadásban részesültek.

A készülék egy műanyag gyűrűt, két dinamikus, a nyújtóerőt képező rudat, valamint egy rögzítésre szolgáló szilikonpántot tartalmaz. A résztvevők napi négy-hat órán keresztül viselték szerkezetet, és a kísérlet tizenkét hónapja alatt 600 g-os terhelésről 1200 g-osig kellett eljutniuk. A kutatók vizsgálatokat az első, a harmadik, a hatodik és a tizenkettedik hónapban végeztek.

A legfontosabb felfedezések:
• A férfiak átlagos péniszmérete nem erektilis állapotban 7,15 cm-ről 9,45 cm-re nőtt (32%-os növekedés) a tizenkettedik hónapra.
• A nyújtott állapotú péniszek átlaghossza 9,62 cm-ről 11,32 cm-re nőtt.
• A körméret nem változott az átlag 10,4 cm-hez képest.
• A merev állapotú péniszek mérete 36%-os növekedést mutatott.
Négy páciens elhagyta a tanulmányt, mind különböző okok miatt: fájdalom és a péniszen elszenvedett horzsolások, elégedetlenség, a hatásosság hiánya és a protokoll követésére való képtelenség.

A résztvevők nagyfokú elégedettségről számoltak be, kivéve a pénisz körméretét illetően.

„Egy sor műtéti eljárásra van lehetőség, amennyiben valaki a pénisz hosszát vagy körméretét szeretné növelni – mondta Gontero. Ennek ellenére ezeknek több hátrányuk is van, beleértve a színvonal hiányát, a komplikációk kockázatát és a kezeltek elégedetlenségét.”

„Arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy azon férfiak túlnyomó többsége, akik kisméretű péniszük miatt keresnek segítséget, nem teljesítik el a műtéti kritériumokat. Példának okáért, az egyik tanulmányban résztvevő férfinak 4 cm-nél kisebb pénisze volt, ezzel a mérettel pedig nem volt műthető.”

A szerzők szerint az eredmények szignifikánsak, és a pénisznyújtó szerkezet hatékonyan és tartósan növeli meg a pénisz méretét, mind ernyedt, mind erektilis állapotban.


Forrás: Medipress
2009. 03. 12.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés