Hozzávalók 2 személyre:
		
				





	
	4 nagyobb paradicsom

2 evőkanál extra szűz olívaolaj
				
     10 szem magozott olajbogyó  
				
   2-3 gyöngyhagyma  
				
   2 teáskanál balzsamecet  
				
   só, bors
				
 kevés oregánó, bazsalikom 
				
	
	ELKÉSZÍTÉSE:
A paradicsomot karikákra vágjuk, a hagymát nagyon vékonyan úgyszintén, az olívabogyót szeleteljük, majd egy tálban összekeverjük mindhármat. 
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
  Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
    Forrás
	gyumolcs-zoldseg.hu
  
  | 
				 | 
			
				 
					 kCal - 0 kJ / személy
				 
			 | 
			
				 | 
		

    
 





