2021. Július 30. péntek

Fókuszban: A mediterrán étrend

ételek, mediterrán, diéta

A mediterrán diéta segítségével könnyen, szenvedés nélkül, finom falatokkal szabadulhat meg a fölösleges kilóktól, mégpedig egyszer s mindenkorra. Ugye ez csak álomnak tűnik? Ez a diéta nem egy egyszerű fogyókúra, hanem egy új, mégpedig kellemes életforma.


BŐVEBBEN


mediterrán étrend
A mediterrán étrend egyértelműen jótékony hatással van a mentális és a fizikai egészségügyi állapotra, derült ki egy spanyol tanulmányból.
BŐVEBBEN


mediterrán étrend
A mediterrán étrendet követő, sok zöldséget, gyümölcsöt és halat fogyasztó emberek két-három évvel tovább élnek az átlagosnál – idézte svéd kutatók tanulmányát a The Daily Telegraph című brit napilap.
BŐVEBBEN


mediterrán életmód
A mediterrán étrend lehet, hogy a legjobb étkezési mód a szív- és érrendszeri megbetegedések elkerüléséhez, ma azonban már a mediterrán térségben élők maguk sem követik az ideálisnak tartott életmódot – jutott kijózanító eredményre egy spanyol kutatás.
BŐVEBBEN


melanoma, mediterrán étrend
A ritka, de nagy eséllyel halálos bőrdaganat, a melanoma megelőzéséhez nagyban hozzájárul a mediterrán étrend – állapították meg izraeli kutatók.
BŐVEBBEN


metabolikus szindróma, koleszterinszint, mediterrán diéta, dió

A mediterrán diéta, valamint a különböző dió- és mogyorófélék napi fogyasztása jótékony hatással van a metabolikus szindróma tüneteire, így a magas koleszterinszintre is – állítják spanyol kutatók.


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés