2021. Június 25. péntek
Fekélyes lábszár sebét gyógyíttatná meg 100%-os sikerrel? Ha sebe alkalmas a lökéshullám kezelésre, akkor jó esélye van a gyógyulására. Még akkor is, ha túl van már néhány eredménytelen kezelésen. Miért lehetséges mégis sebe teljes gyógyulása, ha eddig nem sikerült?

2012 áprilisa óta már több mint 150 Önhöz hasonlóan fekélyes sebükkel küzdő betegünknek segítettünk a gyógyulásban. Ebben a cikkben bemutatunk Önnek két jellemző esetet az elmúlt 6 év gyógyításaiból.

Meggyógyult a 85 éves hölgy lábszárfekélye

A 85 éves nő a vérkeringés zavarából származó kiterjedt lábszárfekéllyel kereste fel specialistánkat. Sebének 10 hónapi kezelése után nagymértékben javult az állapota. A második képeken már csökkent kiterjedéssel, élő szövet felszínű sebekkel láthatja 85 éves betegünk bal és jobb lábát.

A bal lábon a kezelés előtt 116x75 mm nagyságú, zegzugos, 2 éve nem gyógyuló elhalt szövetű seb látható A 10 hónapi folyamatos lökéshullám kezelés után nagymértékben csökkent a seb felülete, és már ezt a sebfelületet is élő szövet alkotja A jobb lábon 2 cm átmérőjű fekélyes seb A kezelés után már élőszövet felszínű sebbel

67 éves férfi betegünk lábszársebe is begyógyult a kezelés hatására

A 67 éves férfi artériás keringési zavarban szenved, és folyamatosan vérhígító készítményeket szed. A 2 hónapon át tartó, heti kétszeri alkalommal végzett kezelések után már jelentősen gyógyultak a sebei. Az itt látható képsorozaton a bal láb gyógyulását követheti nyomon.

Keringési rendellenességben szenvedő 67 éves férfi bal lábszárán lévő 5x3 cm fekélyes seb a kezelések előtt A lökéshullám kezelés hatására szépen megindult a sebgyógyulás A kezelés hatására a mély seb is gyógyul 2 hónapi, heti kétszeri alkalommal történő lökéshullám kezelések és kötözések után

Az Ön sebe milyen állapotban van most?

Ismerje meg a nehezen gyógyuló sebek lökéshullám kezelésének folyamatát!

Fekélyes sebének kezelése sem képes csodát tenni, de csodálatos gyógyulást hozhat Önnek, ha sebe alkalmas a kezelésre. A sikeres sebkezelés azonban még nem jelent teljes gyógyulást. Kezelésekor nemcsak a seb gyógyulása fontos. A sebesedést előidéző betegség kezelése az elsődleges fontosságú feladat. A sebgyógyulásban azonban sebének lökéshullám kezelésével jelentős javulást érhet el. Talán a fenti 2 példából is látja, hogy alig-alig gyógyuló sebek kezelése is lehetséges, és a seb kezelésének időtartama jelentősen lecsökkenthető.

Az elmúlt 6 év több mint 150 kezelésének tapasztalata alapján mondhatjuk, hogy nehezen gyógyuló sebeknél a lökéshullám kezelés nemcsak a seb sokkal gyorsabb gyógyulását jelenti, hanem egyéb fontos beavatkozások, műtétek jóval hamarabbi elvégzését is lehetővé teszi.

A lökéshullámmal végzett sebkezelések másik fő előnye, hogy ambulánsan elvégezhetők. Ezért Ön a kezelések között otthon, megszokott környezetében gyógyulhat.

Megismerné a már több mint 150 gyógyulásnál sikeres sebkezelés menetét?

Tudni szeretné, hogy mikor nem lehet alkalmazni a lökéshullámot seb kezelésére? Arra is kíváncsi, hogy az Ön sebe alkalmas-e a lökéshullámmal történő kezelésre?


Forrás: www.harmonia-centrum.hu
2018. 05. 28.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés