2024. Június 16. vasárnap
Belga kutatók azt állítják, a nők járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban részük, illetve képesek-e a vaginális orgazmusra.

A Leuveni Egyetem szakemberei olyan sétáló nőkről készítettek videofelvételeket, akikről lehetett tudni, hogy korábban vaginális orgazmusban volt részük, illetve olyanokról, akik vaginális úton képtelenek eljutni az orgazmusig, majd ezeket a felvételeket olyan szexológusokkal nézették meg, akik az előzményekről semmit sem tudtak.

járás, orgazmus

A csupa egészséges belga nőről készített felvételek közül azokat, ahol a nők a férfi partner pénisze által jutottak el az orgazmus élményéig, nagyon jó eséllyel választották ki a szexológusok, aminek a szakemberek szerint az lehet az oka, hogy ez az élmény – amellett, hogy az illető mentális állapotára is jótékony hatással van – még bizonyos izomcsoportokat is oly módon befolyásol, ami a járás módjára is kihat.

A szakemberek megállapították, hogy míg a klitorisz ingerlésével elért orgazmusnak nincs ilyen hatása, addig a vaginális orgazmus következtében megváltozik a nők gerincének forgása, illetve még lépéseik hossza is.

Amint azt a tudósok kifejtették, egy alapos megfigyelő képes felismerni a nő járásából azt a könnyedséget, érzékenységet, szabadságot, az izmoknak azt a felszabadultságát, amit csak a vaginális orgazmus által nyújtott élmény adhat meg nekik.


Forrás: Medipress
2012. 06. 07.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés