2021. Január 18. hétfő
Újabb és újabb vírus hullámról szólnak a híradások. Egyesek már kezdenek belefásulni, míg mások egyre jobban pánikolnak. Utóbbiak vannak egyre többen. Mivel a félelem jelentős mentális stresszt jelent, gyengíti az immunrendszert. Ezért nem a pánik a megoldás, hanem a tudatos életmód.

Az egészségünket - többek között - az immunrendszerünk biztosította védelmi rendszernek köszönhetjük. Ahhoz nem fér kétség, hogy a természetnek volt ideje évmilliók alatt kidolgozni az evolúció és az adaptáció törvényein keresztül a leghatásosabb védelmi stratégiákat és mechanizmusokat. Tehát ha megfeleően működik az immunrendszer, kezelni tudja a behatoló parazitákat, gombákat, vírusokat és baktériumokat is, mindenre van egy bevett harcmodora. Nincs hatékonyabb gyilkoló gépezet, mint az immunrendszer, ha a testet fenyegető ellenségekkel találja szembe magát!

Az immunrendszer dominánsan a limfociták (nyiroksejtek) és leukociták (fehérvérsejtek) által biztosítja a fő védelmi rendszerünket. Ilyen limfociták a T és B, illetve az NK nevezetű sejtek.

Immunforte1

Nos, mint látjuk, hihetetlen biztonsági védelmi rendszer áll mögöttünk az egészségünket védve a nap minden percében, nincs is ennél megnyugtatóbb. Ha nem így lenne, az évmilliók alatt, a fajunkat ostrom alá vevő kórokozók széles palettája miatt, már rég kihaltunk volna. A tudás hatalom, ezért érdemes megtanulni, hogyan működik a saját szervezetünk, és ne csak az okostelefon ezer applikációját értsük és lássuk át!

Mik segíti a hatékony  immun-védekezést?

Az immunrendszert két fő stratégia mentén tudjuk hatékonyabbá tenni. Az immunrendszer „felébresztésével”, - így nagyobb figyelemmel monitorozza a behatoló kórokozókat, - és az immunrendszer normál működését támogató komplex receptúrákkal, növényi kivonatokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ezáltal hatékonyabban tud a szervezetünk küzdeni a kórokozókkal szemben. Így az időben kialakult antitestek hatására a szervezet néha különösebb tünetek nélkül esik át a fertőzéseken vagy azok lefolyása sokkal enyhébb, és az egészségünk felépülése is gyorsabban történik.

Fontos, hogy az életvitelünkkel minél tudatosabban támogassuk és erősítsük az immunrendszer működését. Többek között egy ilyen eszköz az egészséges életmód keretein belül az olyan vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok használata is, amelyek segítik az immunrendszer hatékony működését, ezáltal az ellenálló képességünket, védekezésünket a külső kórokozókkal szemben.

Immunforte2

Az IMMUN4U Forte C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Komplex receptúrája kiemelten magas vitamin, ásványi anyag, és hatásos standardizált növényi kivonat tartalommal rendelkezik. Mindez segíti a megfelelően erős immunrendszert, a jó védekező képességet, és maximálisan támogatja az egészséges életmódot is.

OGYÉI notifikált (48039-1/2020) termék, szerepel a gyógyszertárak által is forgalmazható biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

 

Egészségünkre!

 

Szponzorált tartalom


2020. 12. 01.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés