2024. Június 24. hétfő
Csak pár perc naponta, és akár 28000 új hajszál megjelenését tapasztalhatod meg mindössze 3 hónap alatt!

Lektorálta: Dr. Apostol Éva bőrgyógyász, kozmetológus

Ahogy öregszel, egyre vékonyodik a hajad? Nem csak a trükkös fésülködés vagy a tükrök elkerülése jelenthet megoldást a problémádra! A hajhullás világszerte egyre több embert érint, de szerencsére az igényekkel együtt növekszik a hajhullás elleni szerek választéka is.

A kopaszodást okozhatják különböző betegségek, egyes vitaminok és ásványi anyagok hiánya, hormonális problémák vagy gyulladásos gócok a szervezetben, de kialakulhat gyógyszeres kezelések mellékhatásaként, a fejbőr megbetegedése miatt vagy a tartós stressz következményeképpen is.

Redensyl haj

A hajhullás kezelésének eredményessége a kiváltó okoktól is függ. Minél előbb érdemes kideríteni, mi okozhatja hajszálaid hirtelen megfogyatkozását. Amennyiben a kopaszodás oka valamilyen megbetegedés, annak kezelését, gyógyítását követően előbb-utóbb megindul a normál hajnövekedés. Sokan vannak azonban, akik makkegészségesen is szembesülnek a hajhullással.

Egy hajszál élettartama 2-6 év, amikor pedig kihullik, a hajhagyma mélyén már egy újabb szál kezdi meg növekedését. Szerencsés esetben. A kopaszodás leggyakoribb oka ugyanis a hajhagymák megújulási képességének gyengülése. Ezekben az esetekben a kimerülő hajhagymák nem képesek megfelelő ütemben pótolni az elvesztett hajszálakat. Sajnos a hajhagymák regenerációs képességének csökkenésével járó hajhullás a kor előrehaladtával fokozódik, a középkorú férfiak és nők jelentős része küzd ezzel a problémával.

Hajnövesztő vitaminok, samponok, tonikok, hajszeszek – hogyan hatnak?

A külsőleg alkalmazható hajhullás elleni szerek többsége a fejbőr keringését élénkítő anyagokat, koffeint, gyógynövényeket vagy egyéb összetevőket tartalmaz. A hajszálereken keresztül így több, tápanyagokban gazdag, friss vér jut el a hajhagymák gyökeréhez, ezzel segítve működésüket.

A hajhullás elleni vitamin készítmények feladata pedig annak biztosítása, hogy a vérben valóban jelen legyenek mindazok a vitaminok, aminosavak és ásványi anyagok, amelyek az egészséges hajnövekedéshez szükségesek.

Redensyl® szérum – csökkenti a hajhullást és fokozza a haj növekedését

Az új fejlesztésű Redensy® szérum rendszeres használatával 3 hónap alatt akár 28000 új hajszál megjelenését is tapasztalhatod. Ez a természetes eredetű vörösfenyő és zöld tea kivonatból nyert molekuláknak köszönhető, amelyek a hajhagymák őssejtjeire hatnak. Az őssejtek a hajhagymák folyamatos megújulását, a hajszálak növekedési fázisának megindítását segítik elő.

A hajhullás csökkentésével, a hajnövekedés serkentésével, a hajhagymák megújulási képességének támogatásával és a hajgyökér megerősítésével a Redensyl® pontosan azt ígéri, amire a kopaszodás ellen küzdők vágynak: valóban dúsabbá teszi a hajat!

(x)


2019. 03. 27.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés