2021. Május 08. szombat
A hízást és a fogyást, az ideális testsúlyt, alapvetően három dolog együttese befolyásolja: az elfogyasztott kalóriák mennyisége, a testmozgás, és a bélflóra egyensúlya, bakteriális összetétele. Az összes többi ok ezekből eredeztethető. Itt van végre a a nyár, mozduljunk ki a szabad levegőre! Terítékre kerültek a friss idényzöldségek. A rostdús táplálkozás biztosítja a vastagbél ütemes tisztulását, és a bélflórának is jót tesz. De a mozgás és a kalóriaszámolgatás csak egy-két összetevője az egészséges életmódnak. Lássuk, hol bukjuk el mégis a fogyókúrát…

A hízás és fogyás ősi működése

Fogyókúra alatt legtöbben a drasztikus ételmegvonást, koplalást értik. A módszer többszörösen káros, annak ellenére, hogy első pár alkalommal látványos eredményt hoz. Először is ideig-óráig tart a hatása. Egy faj túlélése szempontjából döntően fontos a zsírraktározás képessége, hiszen fel kell készülnie olyan időszakokra is, amikor nem jut rendszeresen élelemhez. Erre szolgál a zsírraktár, ínséges időkben ehhez nyúl a szervezet. Ha gyakori és rendszeres a koplalás, akkor pánikszerűen elkezdődik az extra zsírraktározás.

Fogyókúra téveszme 1

Őseink a mindennapi életük során azonban erős fizikai igénybevételnek voltak kitéve. A rendszeres mozgás tehát nem volt kérdés, így nagy súlytöbblet nem jöhetett létre, a zsírraktár táplálta az izmokat, tartotta fitten eleinket, és egyúttal tartalékként is funkcionált. A modern ember leginkább csak az egyik felét teljesíti a „programnak”: begyűjti a zsírraktárt. Olykor drasztikus fogyókúrába kezd, ami a kevés a kalóriabevitelen alapszik. Pedig a kalóriacsökkentésnél fontosabb, hogy miből visszük be ugyanazt a kalóriát!

Észre kell vennünk, hogy hiába javultak az életkörülmények a világ élelmezési szempontból szerencsésebb felén, a belsőnk követi a túlélés ősi parancsát: éhezés után még nagyobb zsírraktárat gyűjt. Mondhatnánk a szoftver régi, hiába újult meg a hardver igénye! Minden éhezéses fogyókúra után egy kicsit többet szedünk vissza. Ezt nevezzük ma jojó-effektusnak.

Érthető a megfelelő összetételű táplálkozás iránti igény. Érdekes módon az étkezés összetételének nagyobb szerepe van a fogyás szempontjából, mint a mozgásnak.

Erre a célra ajánlunk egy innovatív professzionális fejlesztést, az étkezést kiváltó, súlycsökkentést segítő1, fehérje alapú, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav- és rostdús FEDBOND® EXPRESS finom és laktató turmixporokat, amelyek megfelelnek paleo, keto és vegán diétának is a .

Egyre több klinikai kutatás szerint a MIKROBIOM, a bélflóra összetétele meghatározza, hogy valaki túlsúlyos vagy sem, ugyanis léteznek hízásra hajlamosító baktériumok.

Ezért is olyan fontos főleg fogyókúra alatt megfelelő táplálkozással karbantartani a bélflóránk oly kényes egyensúlyát. Sok esetben e mellett ajánlott a bélflóra pótlása is, a közhiedelemmel ellentétben nem csak antibiotikumos kúra után.

Fogyókúra téveszme 2

Ebből a megfontolásból, a FEDBOND® EXPRESS turmixporok mikrobiom barát összetétele nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, sem glutént vagy allergén szója származékot. Érdemes a fogyókúra alatt a FEDBOND® EXPRES diétás, alacsony kalória értékű, fehérje alapú, finom és laktató étellel kiváltani egy vagy két főétkezést.

A FEDBOND® EXPRESS turmixporok minden adagja tartalmaz 1g inulint és 3 g Glukomannant1, ami az alacsony, 202 kalória tartalom mellett még pluszban segíti a súlycsökkentés gyorsaságát és a fogyókúra eredményességét.

Elmondhatjuk, hogy a FEDBOND® EXPRES nem egy egyszerű fehérjepor, hanem hármas hatással rendelkezik: étel, vitaminok és fogyókúrás szer egyben, ami kedvezőbb megoldás anyagilag is.

Egy adag FEDBOND® EXPRESS turmixpor csak 202 kalóriát tartalmaz, viszont magas a tápanyag tartalma, vagyis a fehérje, vitamin, ásványi anyag, aminosav és rosttartalma is. Ezért a szervezetünk nem koplalásként fogja megélni a diétát, a kalóriamegvonást, így nem lesz csalódás, azaz jojó hatás a vége, amire jellemző, hogy a leadott kilók rövid időn belül visszakúsznak. Ez minden fogyókúrázó rémálma.

Fogyókúra téveszme3

Bár az évek telnek, sokan csodálták meg, hogy Gregor Bernadett egyre szebb és egyre jobb formában van. Bernadett nagyon tudatosan él, vallja, hogy a szépség is belülről fakad. Meggyőződése, hogy csak egy egészségesen működő test tud jól kinézni. Vallja, hogy FEDBOND® EXPRESS speciális turmixporok a tudatos és igényes emberek egészséges diétás étkezési alternatívája.

 

Egészségedre, szépülésedre!

everlife.hu


2020. 07. 02.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés