2022. Október 01. szombat
Újra ikrei, és újra egy fekete és egy fehér lánya született annak a brit párnak, amelynek hét éve született ikerlányai közül az egyik fehér, a másik pedig fekete.

A 33 éves, fekete Dean Durrant és párja, a 27 éves, fehér Alison Spooner hét éves kétpetéjű ikerlányait neveli Hampshire-ben. A lányok különlegessége, hogy egyikük fehér, a másik pedig fekete. Alison édesanyja kék szemét és vörös haját örökölte, míg Hayleigh sötét bőrével és fekete hajával apjára ütött.

ikrek

A párral idén kisebbfajta genetikai csoda történt, amikor november 13-án újra ikerlányaik születtek, újra kétpetéjűek, sőt újra eltérő színűek. Miya édesapja fekete, míg Leah édesanyja fehér bőrszínét örökölte – írja a brit The Sun szerdai számában. Genetikai szakértők szerint 1 az egymillióhoz az esélye annak, hogy eltérő bőrszínű szülőknek eltérő bőrszínű ikrei szülessenek.

Miya és Leah császármetszéssel született a 37. terhességi héten a surrey-i Frimley Park kórházban. A babák először inkubátorba kerültek, ám mostanra már egészségesen térhettek haza otthonukba a vegyes családba.


Forrás: MTI
2009. 01. 03.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés